16.3 C
Bistrița
luni, mai 10, 2021

Competiția Via Maria Theresia nu se suspendă! Ce transmit organizatorii:

Luna mai era luna în care începeau înscrierile pentru competiția Via Maria Theresia. Cea de-a VII-a ediție VA AVEA LOC, asigură organizatorii. Totuși, încă nu se știe când și cum. Dar nu se va renunța. CE transmit organizatorii:

Via Maria Theresia este competiția care adună, la un loc, sute de oameni, sportivi sau amatori.

Câte amintiri, ce traseu, ce atmosferă inegalabilă…”, ar descrie, pe scurt, competiția.

Organizată an de an, de șase ani încoace, luna mai era luna cea mai așteptată. Începeau înscrierile pentru competiția care avea loc în luna august.

Cu toate acestea, pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile pentru cea de-a VII-a ediție.

„Cu toții o așteptăm. Suntem nerăbdători și pregătiți să continuăm această competiție pe care, cu grijă, o organizăm de 6 ani. Ne dorim să nu o întrerupem, dar asta doar dacă vom putea asigura toate măsurile posibile de securitate pentru toți sportivii, date fiind condițiile acestei situații complicate, în care ne aflăm cu toții”, transmit cei de la Tășuleasa Social.

Chiar și așa, cei care au îndrăgit această competiție, și au participat și la edițiile anterioare, au vrut să știe dacă se va organiza. Cei de la Tășuleasa Social au „promis” că o vor organiza, chiar dacă va fi și cu mai puțini participanți.

„Pentru că mulți ne-au întrebat despre începerea înscrierilor, dorim să vă spunem că suntem pregătiți, însă doar atunci când autoritățile vor relaxa restricțiile. Abia atunci vom putea da drumul la înscrieri. Fie că va fi vorba de 10, 100 sau 850 de participanți, vom respecta întocmai normele impuse de specialiști. Până atunci, răbdare și succes la antrenamente. Dar mai ales, răbdare! Stay chill and someday, Via Maria Theresia will rock again!”, au transmis organizatorii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...