12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

CONCURS: Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc!

Documentare extraordinare, comedii spumoase sau filme româneşti de referinţă vor putea fi vizionate săptămâna viitoare, în curtea Muzeului Judeţean din Bistriţa! Ana Events & Bistriţeanul.ro vă oferă 10 abonamente la Seara filmului Românesc! Iată ce ai de făcut pentru a intra gratuit la filme:

Din 12 până în 14 septembrie, iubitorii de filme din Bistriţa vor avea ocazia să se delecteze, în curtea Muzeului Judeţean, cu câteva producţii cinematografice româneşti de excepţie.

Biletele se găsesc la Muzeul Judeţean sau la Copacul de Cafea, preţul unui bilet fiind de 15 lei / zi. Cei interesaţi pot opta şi pentru abonamente de 35 de lei care le vor permite accesul la toate cele 6 proiecţii.

EXTRA: Seara filmului românesc, la Muzeul Judeţean din Bistriţa!

Silviu Rus, reprezentant Ana Events, s-a arătat încântat de faptul că Seara Filmului Românesc a avut un impact atât de mare în rândul cinefililor.

Este un proiect care a suferit destul de multe modificări de la ideea iniţială şi până la ceea ce urmează să se întâmple… E un proiect care de la început a fost susţinut cu toată convingerea şi deschiderea de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, prin Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud – minunatul spaţiu în care se va desfăşura evenimentul…”, a precizat Silviu Rus.

Mulţumiri: Fără aceşti parteneri, proiectul nu ar fi fost posibil

Mulţumim partenerului media Bistriteanul.ro, care şi-a depăşit oarecum condiţia, atrăgând şi alţi parteneri importanţi în proiect. Mulţumim Fundaţiei Doris care ne asigură o parte din  logistică, drepturile de difuzare a filmelor artistice şi care a reuşit, de asemenea, să implice parteneri pe care îi vom prezenta în zilele următoare… Mulţumim Asociaţiei CUIAR care ne-a ajutat cu cele 3 filme documentare româneşti excelente. Mulţumim şi Centrului de Voluntariat Năsăud care ne sprijină pe perioada desfăşurării evenimentului cu implicarea unor tineri excepţionali”, a mai subliniat Silviu Rus.

Între partenerii cărora le datorăm Serile de Film Românesc se află şi Yves Rocher România, Copacul de Cafea, Palatul Culturii Bistriţa sau Turmont King. Alături de aceştia, există însă şi alţi parteneri care vor fi prezentaţi în curând.

Este un proiect care transcede politica şi ne permite bucuria de a ne delecta pur şi simplu cu câteva filme extraordinare, reunite într-un EVENIMENT. Tuturor le spun MULŢUMESC pentru că aţi făcut acest proiect posibil…!”, subliniază Silviu Rus.

Concurs: Ce trebuie să faci pentru a intra gratis la film

Pentru a intra în posesia unuia din cele 10 abonamente puse la dispoziţie de Ana Events & Bistriţeanul.ro nu trebuie decât să răspundeţi la una dintre cele trei întrebări ale concursului:

  • Ce documentare / filme v-ar plăcea să vizionaţi la Bistriţa ?
  • Care dintre filmele propuse la Seara Filmului Românesc vă atrage în mod deosebit ?
  • Numiţi trei dintre partenerii proiectului Seara Filmului Românesc

Aşteptăm răspunsurile voastre pe adresa de e-mail [email protected], până în data de 11 septembrie 2019, la ora 17:00.

Câştigătorii celor 10 abonamente care asigură accesul la cele trei seri de filme româneşti, la Muzeul Judeţean, vor fi anunţaţi în cadrul unei emisiuni culturale  Bistriţeanul TV, în 11 septembrie, după ora 20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.