1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

CONCURS cu premii savuroase, mâine, la piaţa locală Produs în Bistriţa-Năsăud!

Bistriţenii care vor trece sâmbătă, 22 iunie, între 9:00 şi 14:00, pe la piaţa locală de lângă Biserica Evanghelică vor avea parte de câteva surprize din partea producătorilor locali!

Se lasă din nou cu CONCURS și produse surpriză la Târgul Tradițional de bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud, din Piața Centrală (lângă Biserica Evanghelică)…!”, au anunţat organizatorii.

Bistriţenii pasionaţi de produse tradiţionale vor avea ocazia mâine să se aprovizioneze din prima recoltă de căpșune parfumate din Pasul Tihuța!

Mai mult, cei care le achiziționează – intră în competiția care are drept premiu un coș de bunătăți Gridama Fruct Montan în valoare de 100 lei…!

Asociaţia Produs în Bistriţa-Năsăud vă recomandă, totodată, să nu rataţi mâine, la piaţa locală specialitățile din păstrăv marca Chef Nina Rus: icre, zacuscă cu păstrăv, chifteluțe de păstrăv, file cu migdale, păstrăv în sos tomat sau picant și multe alte minunății preparate de Nina Rus.

Aveţi la dispoziţie şi pâinea pe varză, cornulețele, cozonacii și plăcintele coapte pe foc de lemn, în Cuptorul de altădată din Liviu Rebreanu al familiei Ban, dar şi brânzeturile tradiționale și specialitățile de cașcaval după rețete proprii, de la poalele Munților Călimani.

Nu vor lipsi la piaţa locală de mâine nici pastele tradiționalele, după rețetele bunicii de la Artisanal Pasta, zacusca cu hribi sau fasole, dulceața de ardei iute, gemurile, dulcețurile și siropurile din fructe din Pasul Tihuța.

Tot la piaţa locală de mâine găsiţi şi uleiurile presate la rece de la Dipșeanul, înghețata artizanală de la Gelateria Aniela, în câteva inedite combinații sau produsele apicole, esențiale pentru sănătatea noastră…!

Produs în Bistrița-Năsăud – 100% natural, gustos și sănătos!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.