-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FII REPORTER: În Agrişu de Sus apa potabilă are culoare gălbuie! „Ne învârtim într-un cerc al nepăsării…!”

Vă trimit acest mesaj în urma apelului anterior cu privire la situaţia apei potabile din localitatea Agrişu de Sus, comuna Șieu-Odorhei.

Începând cu data de 6 mai 2019 s-a sistat furnizarea apei potabile în localitate, datorită defecţiunii pompelor de la bazine. Situaţia s-a prelungit până la data de 30 mai.

Începând de ieri, 20 iunie 2019, apa are aspectul modificat. Culoarea este gălbuie, cu un grad de turbiditate ridicat. Aceste aspecte ridică semne de întrebare cu privire la calitatea apei, totuşi, vorbind de o apă care ar trebui să fie potabilă.

Am seziat problema Agrişu de Sus la reprezentantul AquaBis al comunei, care a răspuns promt, a încercat să rezolve problema, dar nu a reușit. Ulterior am apelat la dispeceratul AquaBis, care ne-a îndrumat spre staţia de tratare a apei. Aceştia din urmă au spus ca este doar problema AquaBis.

Revenid la dispecerat, ne-au recomandat să contactăm acelaşi reprezentat al comunei (angajatul lor), pentru că ei nu au altă soluţie. Așadar, ne învârtim într-un cerc al nepăsării.

Vă ataşez niste poze, care surprind foarte bine calitatea apei în Agrişu de Sus… Mulțumesc!

Cu stimă, Rodica Budurlean

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...