-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Condamnat, pentru un sărut „furat” în gară

Un tânăr ce vindea iconițe în gară a „furat” un sărut de la o tânără care „l-a cucerit la prima vedere”. Fata a alertat autoritățiile, fiind perioadă de pandemie. Bogdan a fost condamnat, de instanța italiană, la un an și patru luni închisoare pentru hărțuire sexuală.

Un act ce ar fi părut mai degrabă drăguț înainte de pandemie i-a adus unui tânăr român mai bine de un an de închisoare.

Totul s-a întâmplat în gara din Termini, în vara anului trecut. Bogdan Ioan, de 30 de ani, vindea iconițe și, la un moment dat, a văzut o tânără, de 23 de ani, care-și aștepta un prieten. A mers spre ea să-i ofere iconițe, dar și-a dat jos masca și a sărutat-o după care a plecat.

A vrut să-mi vândă o iconiță și apoi m-a sărutat și s-a îndepărtat” a explicat fata, conform Il Messagerro.

Tânăra a început să strige, în timp ce Bogdan se îndepărta fugind. Doi carabineri care erau în zonă au auzit strigătele fetei și l-au urmărit pe tânărul român. Când a fost prins, acesta a negat că ar fi sărutat-o.

Astăzi, după 5 luni de la gestul său, bărbatul a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare, la cererea procurorului responsabil cu dosarul, Antonio Verdi, sub acuzația de agresiune sexuală” scrie stiridiaspora.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: