8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Consiliul Județean BN: Anunț stabilire taxe speciale şi tarife percepute în anul 2023

Nr. VIII / 22969 din 18.10.2022

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, se supune la transparență decizională Proiectul de hotărâre nr. IX / 22960 din 17.10.2022 privind stabilirea taxelor speciale şi a tarifelor percepute în anul 2023 de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi instituţiile subordonate, care urmează a fi supus spre dezbatere și adoptare de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul de hotărâre și documentația aferentă pot fi consultate pe site-ul www.portalbn.ro, secțiunea Monitorul Oficial Local – Proiecte hotărâri transparenţă decizională.

Persoanele fizice şi juridice din judeţ pot trimite, în scris, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre, până la data 28.10.2022, ora 13:30, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, la adresa Piaţa Petru Rareş nr. 1, municipiul Bistriţa sau pe adresa de e-mail [email protected].

Persoanele interesate care trimit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre, vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0263/213657, interior 121, persoana de contact: doamna Daniela Florina Bugnar – Șef serviciu, Serviciul buget, monitorizare investiții.

PREȘEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...