20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Avocata Ștefania Stere renunță la Consiliul Local al municipiului Bistrița și se înscrie în PSD

Avocata Ștefania Stere renunță la PMP și deci la fotoliul de consilier local al municipiului Bistrița și se înscrie în PSD. Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, odată cu prezentarea raportului de activitate pentru cei doi ani de mandat.

Într-o postare pe Facebook, avocata Ștefania Stere anunță că va renunța la PMP, partidul cu ajutorul căruia a ajuns în Consiliul Local al Municipiului Bistrița. Implicit, aceasta demisionează și din Consiliul Local.

„Argumentele, faptul că am fost un avocat al bistrițenilor, dorind rezolvarea problemelor, nu au fost de-ajuns. Majoritatea surdă din Consiliul Local al municipiului Bistrița aude doar politic. Dacă nu ești în partidul lor, nevoile bistrițenilor nu există. Dar eu nu mă las, nu accept să fiu călcată în picioare, mi-am dat demisia din Consiliul Local al municipiului Bistrița, deoarece vreau să transform nevoile oamenilor, în realitate, din altă postură”, a precizat, pe Facebook, fostul consilier local Ștefania Stere.

Aceasta a mai spus că se va alătura echipei PSD Bistrița, pe care o numește „puternică și determinată, cu oameni noi, profesioniști puși pe treabă”.

„Pornesc pe un nou drum, într-o echipă puternică, pentru că mă interesează proiecte realizate, nu doar scrise pe hârtie”, a completat avocata, care a  fost consilier local preț de doi ani.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Succes fata!!! Primar sa ajungi!!! Și Stere, dentistul, consilier personal !!! La fel și Simionca, berbecul… chiar darca e însurat 🤣🤣🤣. Sau aste e motivul “mutării”???
  Ca al “mutării” de acasă știm ca el a fost, doar ca atunci era holtei!!!

 2. Când un avocat își găsește refugiul în politică, fiți siguri că ăla scârțâie ca avocat și nu-și poate asigura un standard minim din profesie.
  Asa că se foloseste de titulă, pentru a îmbrobodi boborul.
  Câți dintre cititori au fost fericiți de serviciile politicianului-avocat în discuție ?
  Un traseism cu același damf , de centură politică , pe care prostimea îl acceptă , aclamându-l !
  Bravos națiune, halal să-ți fie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: