-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Avocata Ștefania Stere renunță la Consiliul Local al municipiului Bistrița și se înscrie în PSD

Avocata Ștefania Stere renunță la PMP și deci la fotoliul de consilier local al municipiului Bistrița și se înscrie în PSD. Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, odată cu prezentarea raportului de activitate pentru cei doi ani de mandat.

Într-o postare pe Facebook, avocata Ștefania Stere anunță că va renunța la PMP, partidul cu ajutorul căruia a ajuns în Consiliul Local al Municipiului Bistrița. Implicit, aceasta demisionează și din Consiliul Local.

„Argumentele, faptul că am fost un avocat al bistrițenilor, dorind rezolvarea problemelor, nu au fost de-ajuns. Majoritatea surdă din Consiliul Local al municipiului Bistrița aude doar politic. Dacă nu ești în partidul lor, nevoile bistrițenilor nu există. Dar eu nu mă las, nu accept să fiu călcată în picioare, mi-am dat demisia din Consiliul Local al municipiului Bistrița, deoarece vreau să transform nevoile oamenilor, în realitate, din altă postură”, a precizat, pe Facebook, fostul consilier local Ștefania Stere.

Aceasta a mai spus că se va alătura echipei PSD Bistrița, pe care o numește „puternică și determinată, cu oameni noi, profesioniști puși pe treabă”.

„Pornesc pe un nou drum, într-o echipă puternică, pentru că mă interesează proiecte realizate, nu doar scrise pe hârtie”, a completat avocata, care a  fost consilier local preț de doi ani.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Succes fata!!! Primar sa ajungi!!! Și Stere, dentistul, consilier personal !!! La fel și Simionca, berbecul… chiar darca e însurat 🤣🤣🤣. Sau aste e motivul “mutării”???
  Ca al “mutării” de acasă știm ca el a fost, doar ca atunci era holtei!!!

 2. Când un avocat își găsește refugiul în politică, fiți siguri că ăla scârțâie ca avocat și nu-și poate asigura un standard minim din profesie.
  Asa că se foloseste de titulă, pentru a îmbrobodi boborul.
  Câți dintre cititori au fost fericiți de serviciile politicianului-avocat în discuție ?
  Un traseism cu același damf , de centură politică , pe care prostimea îl acceptă , aclamându-l !
  Bravos națiune, halal să-ți fie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...