4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea

Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.

Invitat la o emisiune a postului local As-Tv, viceprimarul Bistriței Cristian Niculae a pus accent pe faptul că mitul lui Dracula ar trebui exploatat mai mult, mai ales pe Valea Bârgăului, amintită și în romanul celebru care-i poartă numele.

Mai mult, acesta ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui, tocmai în Wonderland, complexul din Unirea, unde deja funcționează o pârtie de schi și un mini-parc de aventură.

„Eu cred că în viitorul apropiat trebuie să facem o asociere între UAT-uri (n.r. unități administrativ teritoriale) și mă refer la Tiha Bârgăului, Bistrița-Bârgăului, Prundu Bârgăului și Bistrița. Mă gândesc că pe o zonă din Wonderland putem amenaja Dracula Land. De ce? Eu cred în acest proiect. Nu l-am lansat până acum, dar cred că pe suprafața Wonderland-ului, de circa 270 de hectare, putem să facem în Bistrița și un parc de distracții național, internațional, european, numit Dracula Land. Este o poveste care deja există, un mit care se vinde și cred că va aduce enorm de mulți turiști în Bistrița și în județul nostru”, a explicat în emisiunea „Impact”, viceprimarul Cristian Niculae.

Ideea unor parcuri tematice pe Valea Bârgăului a mai fost vehiculată în urmă cu câțiva ani, atât de președintele de Consiliu Județean, cât și de primarii comunelor din zonă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.