5.4 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea

Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.

Invitat la o emisiune a postului local As-Tv, viceprimarul Bistriței Cristian Niculae a pus accent pe faptul că mitul lui Dracula ar trebui exploatat mai mult, mai ales pe Valea Bârgăului, amintită și în romanul celebru care-i poartă numele.

Mai mult, acesta ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui, tocmai în Wonderland, complexul din Unirea, unde deja funcționează o pârtie de schi și un mini-parc de aventură.

„Eu cred că în viitorul apropiat trebuie să facem o asociere între UAT-uri (n.r. unități administrativ teritoriale) și mă refer la Tiha Bârgăului, Bistrița-Bârgăului, Prundu Bârgăului și Bistrița. Mă gândesc că pe o zonă din Wonderland putem amenaja Dracula Land. De ce? Eu cred în acest proiect. Nu l-am lansat până acum, dar cred că pe suprafața Wonderland-ului, de circa 270 de hectare, putem să facem în Bistrița și un parc de distracții național, internațional, european, numit Dracula Land. Este o poveste care deja există, un mit care se vinde și cred că va aduce enorm de mulți turiști în Bistrița și în județul nostru”, a explicat în emisiunea „Impact”, viceprimarul Cristian Niculae.

Ideea unor parcuri tematice pe Valea Bârgăului a mai fost vehiculată în urmă cu câțiva ani, atât de președintele de Consiliu Județean, cât și de primarii comunelor din zonă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...