18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Continuă asfaltările! Iar noul tăietor de asfalt scurtează timpul și suprafața de intervenție la gurile de canal:

Continuă lucrările de asfaltare a celor 50 de străzi propuse pentru acest an. Un tăietor de asfalt ușurează acum munca. Nu doar că reduce suprafața de intervenție la gurile de canal, dar reduce și timpul de intervenție. Pe care străzi vor începe lucrările săptămâna viitoare:

Anul trecut, 46 de străzi din municipiu au fost reasfaltate, din bordură în bordură. Anul acesta, lista cuprinde 50 de străzi ce vor fi asfaltate.

Lucrările au început de câteva săptămâni.

„În ultimele zile s-au asfaltat străzile Valea Budacului, Ion Pop Reteganul, Irisului și Magnoliei. Lucrările pe str. Valea Budacului au durat mai mult datorită numărului mare de guri de canalizare aflate în corpul străzii”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

La finalul acestei săptămâni se lucrează la ridicarea gurilor de canalizare la nivelul carosabilului pe toate străzile asfaltate până în prezent.

Parte bună e că cei ce execută lucrările au în dotare un tăietor de asfalt extrem de eficient.

Constructorul va folosi un tăietor de asfalt circular, foarte eficient și util pentru profilele gurilor de canalizare, care reduce semnificativ atât timpul de lucru la aceste finisaje cât și suprafața de intervenție în jurul acestor capace de canalizare, rezultând o lucrare mai trainică și mult mai estetică”, a transmis viceprimarul.

Săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Iosif Vulcan și Ion Vidu.

„Bistrițenii merită să circule pe drumuri bune, iar noi administrația municipiului trebuie să se asigurăm de calitatea lucrărilor din banii publici”, a concluzionat Cristian Niculae.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...