2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Continuă asfaltările! Iar noul tăietor de asfalt scurtează timpul și suprafața de intervenție la gurile de canal:

Continuă lucrările de asfaltare a celor 50 de străzi propuse pentru acest an. Un tăietor de asfalt ușurează acum munca. Nu doar că reduce suprafața de intervenție la gurile de canal, dar reduce și timpul de intervenție. Pe care străzi vor începe lucrările săptămâna viitoare:

Anul trecut, 46 de străzi din municipiu au fost reasfaltate, din bordură în bordură. Anul acesta, lista cuprinde 50 de străzi ce vor fi asfaltate.

Lucrările au început de câteva săptămâni.

„În ultimele zile s-au asfaltat străzile Valea Budacului, Ion Pop Reteganul, Irisului și Magnoliei. Lucrările pe str. Valea Budacului au durat mai mult datorită numărului mare de guri de canalizare aflate în corpul străzii”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

La finalul acestei săptămâni se lucrează la ridicarea gurilor de canalizare la nivelul carosabilului pe toate străzile asfaltate până în prezent.

Parte bună e că cei ce execută lucrările au în dotare un tăietor de asfalt extrem de eficient.

Constructorul va folosi un tăietor de asfalt circular, foarte eficient și util pentru profilele gurilor de canalizare, care reduce semnificativ atât timpul de lucru la aceste finisaje cât și suprafața de intervenție în jurul acestor capace de canalizare, rezultând o lucrare mai trainică și mult mai estetică”, a transmis viceprimarul.

Săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Iosif Vulcan și Ion Vidu.

„Bistrițenii merită să circule pe drumuri bune, iar noi administrația municipiului trebuie să se asigurăm de calitatea lucrărilor din banii publici”, a concluzionat Cristian Niculae.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...