15.1 C
Bistrița
joi, septembrie 28, 2023

Continuă asfaltările! Iar noul tăietor de asfalt scurtează timpul și suprafața de intervenție la gurile de canal:

Continuă lucrările de asfaltare a celor 50 de străzi propuse pentru acest an. Un tăietor de asfalt ușurează acum munca. Nu doar că reduce suprafața de intervenție la gurile de canal, dar reduce și timpul de intervenție. Pe care străzi vor începe lucrările săptămâna viitoare:

Anul trecut, 46 de străzi din municipiu au fost reasfaltate, din bordură în bordură. Anul acesta, lista cuprinde 50 de străzi ce vor fi asfaltate.

Lucrările au început de câteva săptămâni.

„În ultimele zile s-au asfaltat străzile Valea Budacului, Ion Pop Reteganul, Irisului și Magnoliei. Lucrările pe str. Valea Budacului au durat mai mult datorită numărului mare de guri de canalizare aflate în corpul străzii”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

La finalul acestei săptămâni se lucrează la ridicarea gurilor de canalizare la nivelul carosabilului pe toate străzile asfaltate până în prezent.

Parte bună e că cei ce execută lucrările au în dotare un tăietor de asfalt extrem de eficient.

Constructorul va folosi un tăietor de asfalt circular, foarte eficient și util pentru profilele gurilor de canalizare, care reduce semnificativ atât timpul de lucru la aceste finisaje cât și suprafața de intervenție în jurul acestor capace de canalizare, rezultând o lucrare mai trainică și mult mai estetică”, a transmis viceprimarul.

Săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Iosif Vulcan și Ion Vidu.

„Bistrițenii merită să circule pe drumuri bune, iar noi administrația municipiului trebuie să se asigurăm de calitatea lucrărilor din banii publici”, a concluzionat Cristian Niculae.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: