16.9 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Copiii pasionați de fotbal de pe sate au șansa să ajungă în Echipa Națională a României! AFLĂ detalii:

În cadrul unei conferințe de presă, Ionuț Simionca a îndemnat primarii să adune copiii și să-i pună să joace fotbal. Prin participarea la Cupa Satelor, unii vor avea ocazia să ajungă în Naționala României. AFLĂ detalii:

Fostul deputat PMP, Ionuț Simionca, a ținut zilele trecute o conferință de presă prin care a discutat și despre proiectele CS Gloria 2018, echipa bistrițeană de fotbal.

După numai o lună de la campania de selecție a echipei de juniori, coordonată de team-managerul Paul Șomodean, din cei peste 250 de copii prezenți la acțiunile din județ, 175 au fost selecționați și au început demersurile de legitimare” a explicat Ionuț Simionca.

Ținând cont de interesul crescut la prima acțiune de acest gen, în perioada următoare vor începe concursurile pentru antrenori la juniori.

Simionca a încurajat primarii să înscrie copiii din comună la competiția de fotbal ”Cupa Satelor”.

Ne dorim să vedem cât mai mulți copii jucând fotbal și de aceea îi încurajez pe primari să se înscrie în competiția organizată de FRF – Cupa Satelor – o competiție de juniori cu vârsta sub 13 ani.

Pentru ca această competiție să se organizeze e nevoie de 8 echipe înscrise. Așa că îi încurajez pe domnii primari să strângă copilașii, să intre pe pagina FRF, să înscrie copiii în această competiție județeană” a mai spus Ionuț Simionca.

Echipa care va câștiga competiția județeană va fi preluată de FRF, cu toate costurile, pentru etapele următoare.

Echipa câștigătoare va fi susținută de FRF pentru etapa regională, iar apoi campionatul final, la București. Vreau să menționez că domnul Răzvan Burleanu spunea săptămâna aceasta că doi copilași au ajuns în Naționala României de la ultimul eveniment – Cupa Satelor- care nu erau legitimați la niciun club.

Mai mult, echipa câștigătoare a mers într-un cantonament la una dintre echipele de top din Europa. Adică sunt recompense pentru acești copilași ca să își vadă visul împlinit. Plus că din perspectiva Federației, la sat sunt mai mulți copii care fac sport, ca la oraș, și sunt acolo talente nedescoperite” a subliniat Simionca.

La meciurile din Cupa Satelor vor participa cei din staff-ul Gloria Bistrița pentru scouting, pentru a selecta alți copilași.

Pentru echipa de fotbal Gloria Bistrița, prioritatea sunt copilașii, să reușim să aducem cât mai mulți copii să joace fotbal” a concluzionat Ionuț Simionca.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...