7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Copilul de un an și 6 luni a fost operat la cap de urgență, în urma bătăii crunte primite

Copilul de un an și jumătate care a ajuns plin de vânătăi la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în urmă cu o zi a fost operat la cap astăzi. Medicii au fost nevoiți să intervină chirurgical după ce micuțul a fost la un pas de comă.

Băiețelul de un an și 6 luni a ajuns la spital în data de 4 august, la ora 03:30, cu un traumatism craniocerebral și vânătăi pe tot corpul. Din cauza faptului că starea sa se degrada rapid, fiind la un pas de comă, medicii au fost nevoiți să intervină neurochirurgical în această dimineață.

„Un pacient minor în vârstă de 1 an și 6 luni se internează de urgență în data de 4 august la ora 3:24 cu un traumatism cranio-cerebral cu hematom subdural acut pe partea dreaptă și multiple echimoze difuz localizate. Pacientul a prezentat o degradare neurologică progresivă până la obnubilare și comă. Astăzi 6.08 s-a intervenit neurochirurgical în regim de urgență pentru decompresiunea creierului, pacientul post-operator fiind transferat în secția de terapie intensivă. Serviciul de asistență socială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a gestionat acest caz de la internare fiind sesizate organele abilitate pentru cercetarea unor astfel de cazuri”, precizează managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany.

Băiatul se află în spital cu mama, o tânără din Bacău. Aceasta locuiește de câteva luni alături de un bărbat din Sânmihaiu de Câmpie. Comunitatea locală îl arată cu degetul pe bărbatul de 30 de ani cu care conviețuiește femeia. Mama copilului nu l-a indicat nici ea clar pe agresorul fiului său.

Atât Inspectoratul de Poliție Județean, cât și Direcția pentru Protecția Copilului Bistrița-Năsăud au început anchete în acest caz. Mai multe despre acest caz puteți citi mai jos:

VIDEO – Un copil de un an și jumătate a ajuns plin de lovituri la spital. Nimeni nu știe cine e autorul… deși comunitatea locală îl indică pe tatăl vitreg

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: