-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

OFF ROAD în Bistrița-Năsăud: Liber la turat motoarele, duminică, în Spermezeu

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, dă liber la turat motoarele în weekend. Duminică, 8 august, pe pășunea din localitate se va desfășura concursul OFF ROAD – Spermezeu.

Împătimiții de adrenalină vor avea parte duminică de un concurs Off Road cu motoarele turate la maxim.

Primarul Sorin Hognogi a precizat că anul acesta, concursul este organizat de Primăria comunei Spermezeu, în colaborare cu Ioan Vlad și Samuel Moldovan, doi dintre piloții pasionați de Off Road.

Înscrierile se vor face în data de 08 august 2021, până la ora 09:30, la locația unde se desfășoară OFF ROAD-UL. Ordinea de plecare se va face prin tragere la sorți, pentru fiecare categorie:

  •  Moto;
  • ATV;
  • Standard A  – motoare până la 2000;
  • Standard B  – motoare 2000-3000;
  • Standard C  – motoare modificate;
  • Extreme – mașini dotate cu troliu și roll chaige.

Pentru a exista o evidență a participanților, primăria a pus la dispoziția celor interesați două numere de telefon pentru o primă etapă de înscriere: 0740.370.053 și 0743.890.396.

Va exista și o taxă modică de participare, după cum ne-a informat primarul Sorin Hognogi.

Premiile concursului vor fi acordate în funcție de categoria la care evoluează concurenții și constă în cupe, medalii și sticle cu șampanie. Acestea vor fi oferite de organizatori pentru a încununa succesul câștigătorilor fiecărei curse.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...