31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Crește numărul de cazuri Covid. Bistrița-Năsăud, în top 10 astăzi cu cei mai mulți infectați

Încet, încet, în ultimele zile a început să crească numărul de persoane infectate cu Covid-19. Ba mai mult, astăzi Bistrița-Năsăud a reușit să intre în top 10 pe țară cu cei mai mulți infectați.

Potrivit ultimei raportări remise de Instituția Prefectului a început să crească iar numărul de persoane depistate cu Covid-19. Astfel, ieri au fost depistate 10 persoane cu Covid-19, pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Cea mai mare incidență se înregistrează în acest moment în Monor (2,26). În alte 10 unități administrativ teritoriale, inclusiv în municipiul Bistrița, incidența este sub 1/mia de locuitori. În restul localităților incidența este 0.

Deși numărul nu pare să fie mare, Bistrița-Năsăud este în top 10 cu cei mai mulți depistați de Covid, la ultima raportare. Mai multe cazuri au fost înregistrate doar în Constanța, Ilfov – câte 16 persoane și în București – 48 de cazuri.

La nivel național, ieri au fost depistate în total 230 de persoane infectate cu Covid 19. Pe de altă parte însă, 8 județe au înregistrat ieri 0 cazuri.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Terminați mai odată , spuneți că vreți din Octombrie sa băgați iară minciuna Covid cu toate restricțiile și gata … Oricum faceți ce vreți !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.