13.4 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Crește numărul de cazuri Covid. Bistrița-Năsăud, în top 10 astăzi cu cei mai mulți infectați

Încet, încet, în ultimele zile a început să crească numărul de persoane infectate cu Covid-19. Ba mai mult, astăzi Bistrița-Năsăud a reușit să intre în top 10 pe țară cu cei mai mulți infectați.

Potrivit ultimei raportări remise de Instituția Prefectului a început să crească iar numărul de persoane depistate cu Covid-19. Astfel, ieri au fost depistate 10 persoane cu Covid-19, pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Cea mai mare incidență se înregistrează în acest moment în Monor (2,26). În alte 10 unități administrativ teritoriale, inclusiv în municipiul Bistrița, incidența este sub 1/mia de locuitori. În restul localităților incidența este 0.

Deși numărul nu pare să fie mare, Bistrița-Năsăud este în top 10 cu cei mai mulți depistați de Covid, la ultima raportare. Mai multe cazuri au fost înregistrate doar în Constanța, Ilfov – câte 16 persoane și în București – 48 de cazuri.

La nivel național, ieri au fost depistate în total 230 de persoane infectate cu Covid 19. Pe de altă parte însă, 8 județe au înregistrat ieri 0 cazuri.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Terminați mai odată , spuneți că vreți din Octombrie sa băgați iară minciuna Covid cu toate restricțiile și gata … Oricum faceți ce vreți !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: