13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Cazurile de Covid-19, în creștere în Bistrița-Năsăud. 24 de bolnavi la domiciliu și 3 în spital

Numărul cazurilor de Covid-19 este în ușoară creștere în ultimele zile, potrivit dr. Anca Andrițoiu, directorul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud. În momentul de față, 24 de bolnavi se tratează la domiciliu, iar 3 persoane, printre care se numără și un copil, sunt internate în spital.

Dacă în săptămânile trecute numărul persoanelor infectate cu SARS–CoV–2 (Covid-19) era mic, în ultimele zile acesta a mai crescut, conform celor declarate de conducerea DSP BN.

În ultimele săptămâni au fost zile cu câte 7, 4, 3 cazuri noi. Au fost zile când nu s-a înregistrat niciun caz nou. Aseară aveam 12 cazuri noi în județ. În total, în momentul de față, în județul nostru avem în evidență 27 de persoane infectate. 24 se află la domiciliu, iar 3 sunt internate, însă nu au făcut forme grave”, ne-a explicat dr. Anca Andrițoiu.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul Ministerului Sănătății, până în prezent, pe teritoriul României, au fost înregistrate 3.421.949 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

În intervalul 28 august – 03 septembrie 2023, au fost înregistrate 4.772 cazuri noi în întreaga țară.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!