25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Cazurile de Covid-19, în creștere în Bistrița-Năsăud. 24 de bolnavi la domiciliu și 3 în spital

Numărul cazurilor de Covid-19 este în ușoară creștere în ultimele zile, potrivit dr. Anca Andrițoiu, directorul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud. În momentul de față, 24 de bolnavi se tratează la domiciliu, iar 3 persoane, printre care se numără și un copil, sunt internate în spital.

Dacă în săptămânile trecute numărul persoanelor infectate cu SARS–CoV–2 (Covid-19) era mic, în ultimele zile acesta a mai crescut, conform celor declarate de conducerea DSP BN.

În ultimele săptămâni au fost zile cu câte 7, 4, 3 cazuri noi. Au fost zile când nu s-a înregistrat niciun caz nou. Aseară aveam 12 cazuri noi în județ. În total, în momentul de față, în județul nostru avem în evidență 27 de persoane infectate. 24 se află la domiciliu, iar 3 sunt internate, însă nu au făcut forme grave”, ne-a explicat dr. Anca Andrițoiu.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul Ministerului Sănătății, până în prezent, pe teritoriul României, au fost înregistrate 3.421.949 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

În intervalul 28 august – 03 septembrie 2023, au fost înregistrate 4.772 cazuri noi în întreaga țară.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.