4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Cristian Niculae: Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței și a valorilor noastre tradiționale este o prioritate

Viceprimarul Cristian Niculae, candidat la fotoliul de primar al Bistriței, începe să își expună din nou proiectele pe care le are pentru orașul nostru. Printre proiecte se numără și turismul local, care să se bazeze pe valorile și produsele locale, dar și locurile frumoase din Bistrița. „Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru mine”, spune Niculae.

Viceprimarul Cristian Niculae, candidat la fotoliul de primar al Bistriței din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud, a trecut ieri pe la târgul local Produs în Bistrița-Năsăud pentru a-și face câteva cumpărături. Niculae nu a ezitat și a stat de vorbă cu producătorii, dar și cu bistrițenii.

Cristian Niculae spune că târgul producătorilor locali, care are loc în fiecare sâmbătă în fața Bisericii Evanghelice, este un proiect de succes, important atât pentru bistrițenii care se bucură de bunătățile locale, cât și pentru promovarea turistică a Bistriței și a județului nostru.

Printre proiectele pe care Niculae le are pentru Bistrița, în calitate de primar, se numără dezvoltare turismului în orașul nostru.

„Este datoria noastră și obiectivul meu ca primar, să dezvoltăm turismul în orașul nostru și să construim o ofertă turistică axată pe valorile locale, produsele noastre unice și locurile frumoase din Bistrița. Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru mine, vom elabora proiecte pe fonduri europene pentru dezvoltarea turismului în Bistrița, pentru conservarea zidurilor cetății și reabilitarea clădirilor monument istoric din Centrul Bistriței”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Cristian Niculae mai spune că pași importanți s-au făcut în acest sens până acum, dacă ne gândim la reabilitarea Bisericii Evanghelice, a Bisericii de la Coroana și a altor clădiri deja reabilitate din centrul istoric.

„Există în Bistrița oameni frumoși care merg înainte, proiecte care rezistă în timp, evenimente ce se întâmplă mereu și care însuflețesc orașul nostru”, concluzionează candidatul la fotoliul de primar.

Sursa foto @ Cristian Niculae

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!