1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Cristian Niculae: Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței și a valorilor noastre tradiționale este o prioritate

Viceprimarul Cristian Niculae, candidat la fotoliul de primar al Bistriței, începe să își expună din nou proiectele pe care le are pentru orașul nostru. Printre proiecte se numără și turismul local, care să se bazeze pe valorile și produsele locale, dar și locurile frumoase din Bistrița. „Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru mine”, spune Niculae.

Viceprimarul Cristian Niculae, candidat la fotoliul de primar al Bistriței din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud, a trecut ieri pe la târgul local Produs în Bistrița-Năsăud pentru a-și face câteva cumpărături. Niculae nu a ezitat și a stat de vorbă cu producătorii, dar și cu bistrițenii.

Cristian Niculae spune că târgul producătorilor locali, care are loc în fiecare sâmbătă în fața Bisericii Evanghelice, este un proiect de succes, important atât pentru bistrițenii care se bucură de bunătățile locale, cât și pentru promovarea turistică a Bistriței și a județului nostru.

Printre proiectele pe care Niculae le are pentru Bistrița, în calitate de primar, se numără dezvoltare turismului în orașul nostru.

„Este datoria noastră și obiectivul meu ca primar, să dezvoltăm turismul în orașul nostru și să construim o ofertă turistică axată pe valorile locale, produsele noastre unice și locurile frumoase din Bistrița. Punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru mine, vom elabora proiecte pe fonduri europene pentru dezvoltarea turismului în Bistrița, pentru conservarea zidurilor cetății și reabilitarea clădirilor monument istoric din Centrul Bistriței”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Cristian Niculae mai spune că pași importanți s-au făcut în acest sens până acum, dacă ne gândim la reabilitarea Bisericii Evanghelice, a Bisericii de la Coroana și a altor clădiri deja reabilitate din centrul istoric.

„Există în Bistrița oameni frumoși care merg înainte, proiecte care rezistă în timp, evenimente ce se întâmplă mereu și care însuflețesc orașul nostru”, concluzionează candidatul la fotoliul de primar.

Sursa foto @ Cristian Niculae

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.