11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Cristian Niculae sare la gâtul lui Ioan Turc: „Este meschin să te bucuri în astfel de situații”

Este meschin să te bucuri în astfel de situații”, a comentat Cristian Niculae, candidat la Primăria Bistrița. Acesta s-a referit la reacția contra-candidatului său, liberalul Ioan Turc.

Ioan Turc i-a reproșat lui Cristian Niculae faptul că demiterea unor polițiști locali va costa administrația locală 40.000 de euro.

În replică, viceprimarul Cristian Niculae susține că i se pare cel puțin ridicol ca un candidat la Primăria Bistrița să se bucure pentru că o acțiune de reformare a Poliției Locale este blocată de o chichiță avocațială”.

Mă aștept ca Reforma Primăriei să fie acceptată greu, chiar cu reținere și împotrivire. Dar, nu mă așteptam ca o astfel de reacție să vină din partea unui candidat la primărie”, a transmis Cristian Niculae.

Nimic despre oportunitatea acestor acțiuni, nimic despre competența persoanelor implicate… Doar bucurie ridicolă pentru că instanța a blocat o acțiune necesară de reformare a Poliției Locale!”, a mai comentat Cristian Niculae.

Viceprimarul susține, totodată, că reforma Primăriei și a Poliției Locale va fi făcută pe durata mandatului său de primar. „Incompetența, reaua-vointa și lipsa de respect pentru problemele cetățenilor nu vor fi tolerate! 

Amintesc că, de curând, CCR a decis că este ilegală carantinarea obligatorie pentru bolnavii de Covid-19 din cauza unui vid legislativ. Oare cine guvernează țara, domnule Turc?

Această sentință a dus la îmbolnăvirea multor români și poate chiar la deces.

Atunci nu v-ați bucurat așa de tare, domnule Turc și ați dat vina pe instanță! Dar atunci era vorba despre „pielea” PNL.

Nu vi se pare că sunteți ipocrit și fățarnic, domnule candidat?

Este meschin să te bucuri în astfel de situații când acțiunea este de fapt bine intentionată”, i-a mai transmis Cristian Niculae.

Candidatul PSD la Primăria Bistrița consideră că Ioan Turc mai are multe de învățat până să ajungă primar. „Poate ar trebui să vă luați o vacanță mai lungă, să vă întoarceți la Cluj-Napoca sau Oradea și să cereți îndrumare de la „Profesori”. Ucenic ați fost, ucenic sunteți, ucenic veți rămâne!”, conchide Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...