13.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Cu bucurie, smerenie și mândrie dreaptă – prima medalie internațională pentru Crama Jelna…!

O veste grozavă pentru cei de la Crama Jelna: „Cu bucurie, smerenie și mândrie dreaptă, aducem în fața voastră prima medalie de talie internațională, cu care a fost distinsă crama noastră”…!

Specialiștii de la Crama Jelna au anunțat ieri seară rezultatele uneia dintre cele mai importante competiții dedicate sortimentelor de vinuri – London Wine Competition – la care vinul produs în Jelna a ieșit câștigător.

De data aceasta, reușita i se datorează în totalitate Sauvignon-ului nostru din gama Jelna, gamă ce exprimă cu desăvârșire Terroir-ul nostru de Lechința-Jelna. Printre mii de vinuri degustate de jurații de la London Wine Competition s-a strecurat și Sauvignon-ul nostru, care a reușit să smulgă o venerabilă medalie de bronz…!

Cei de la Crama Jelna au precizat că este vorba despre prima medalie internațională obținută în zonă la un concurs de mare anvergură. „Vă mulțumim pentru sprijinul, dragostea și încrederea cu care ne întâmpinați vinurile la fiecare eveniment, masă sau pahar cu prietenii! Datorită vouă existăm și noi și putem face ceea ce iubim mai mult…”, au mai anunțat cei de la Crama Jelna, adăugând că de conceptul grafic s-a ocupat Transilvania Print.

Foto @ London Wine Competition

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: