17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Cu bucurie, smerenie și mândrie dreaptă – prima medalie internațională pentru Crama Jelna…!

O veste grozavă pentru cei de la Crama Jelna: „Cu bucurie, smerenie și mândrie dreaptă, aducem în fața voastră prima medalie de talie internațională, cu care a fost distinsă crama noastră”…!

Specialiștii de la Crama Jelna au anunțat ieri seară rezultatele uneia dintre cele mai importante competiții dedicate sortimentelor de vinuri – London Wine Competition – la care vinul produs în Jelna a ieșit câștigător.

De data aceasta, reușita i se datorează în totalitate Sauvignon-ului nostru din gama Jelna, gamă ce exprimă cu desăvârșire Terroir-ul nostru de Lechința-Jelna. Printre mii de vinuri degustate de jurații de la London Wine Competition s-a strecurat și Sauvignon-ul nostru, care a reușit să smulgă o venerabilă medalie de bronz…!

Cei de la Crama Jelna au precizat că este vorba despre prima medalie internațională obținută în zonă la un concurs de mare anvergură. „Vă mulțumim pentru sprijinul, dragostea și încrederea cu care ne întâmpinați vinurile la fiecare eveniment, masă sau pahar cu prietenii! Datorită vouă existăm și noi și putem face ceea ce iubim mai mult…”, au mai anunțat cei de la Crama Jelna, adăugând că de conceptul grafic s-a ocupat Transilvania Print.

Foto @ London Wine Competition

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: