-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Cu bucurie, smerenie și mândrie dreaptă – prima medalie internațională pentru Crama Jelna…!

O veste grozavă pentru cei de la Crama Jelna: „Cu bucurie, smerenie și mândrie dreaptă, aducem în fața voastră prima medalie de talie internațională, cu care a fost distinsă crama noastră”…!

Specialiștii de la Crama Jelna au anunțat ieri seară rezultatele uneia dintre cele mai importante competiții dedicate sortimentelor de vinuri – London Wine Competition – la care vinul produs în Jelna a ieșit câștigător.

De data aceasta, reușita i se datorează în totalitate Sauvignon-ului nostru din gama Jelna, gamă ce exprimă cu desăvârșire Terroir-ul nostru de Lechința-Jelna. Printre mii de vinuri degustate de jurații de la London Wine Competition s-a strecurat și Sauvignon-ul nostru, care a reușit să smulgă o venerabilă medalie de bronz…!

Cei de la Crama Jelna au precizat că este vorba despre prima medalie internațională obținută în zonă la un concurs de mare anvergură. „Vă mulțumim pentru sprijinul, dragostea și încrederea cu care ne întâmpinați vinurile la fiecare eveniment, masă sau pahar cu prietenii! Datorită vouă existăm și noi și putem face ceea ce iubim mai mult…”, au mai anunțat cei de la Crama Jelna, adăugând că de conceptul grafic s-a ocupat Transilvania Print.

Foto @ London Wine Competition

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: