14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

O cunoscută cântăreață de muzică populară din Bistrița-Năsăud este în comă

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, într-un spital din București. Aceasta s-a născut în comuna Salva și este solistă de muzică populară de mai bine de jumătate de secol.

Maria Butaciu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, după ce ar fi suferit un accident vascular. Artista originară din comuna Salva este în comă de mai bine de o săptămână, fiind internată la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Fiica ei stă lângă ea și o veghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva”, a declarat Mioara Velicu pentru click.ro.

Maria Butaciu are 78 de ani și s-a născut în județul nostru, în comuna Salva. Aceasta și-a început cariera pe când era elevă a Liceului de Muzică din Cluj-Napoca, bifând mai bine de 50 de ani pe scenă.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...