0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

O cunoscută cântăreață de muzică populară din Bistrița-Năsăud este în comă

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, într-un spital din București. Aceasta s-a născut în comuna Salva și este solistă de muzică populară de mai bine de jumătate de secol.

Maria Butaciu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, după ce ar fi suferit un accident vascular. Artista originară din comuna Salva este în comă de mai bine de o săptămână, fiind internată la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Fiica ei stă lângă ea și o veghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva”, a declarat Mioara Velicu pentru click.ro.

Maria Butaciu are 78 de ani și s-a născut în județul nostru, în comuna Salva. Aceasta și-a început cariera pe când era elevă a Liceului de Muzică din Cluj-Napoca, bifând mai bine de 50 de ani pe scenă.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...