-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

O cunoscută cântăreață de muzică populară din Bistrița-Năsăud este în comă

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, într-un spital din București. Aceasta s-a născut în comuna Salva și este solistă de muzică populară de mai bine de jumătate de secol.

Maria Butaciu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, după ce ar fi suferit un accident vascular. Artista originară din comuna Salva este în comă de mai bine de o săptămână, fiind internată la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Fiica ei stă lângă ea și o veghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva”, a declarat Mioara Velicu pentru click.ro.

Maria Butaciu are 78 de ani și s-a născut în județul nostru, în comuna Salva. Aceasta și-a început cariera pe când era elevă a Liceului de Muzică din Cluj-Napoca, bifând mai bine de 50 de ani pe scenă.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.