14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

O cunoscută cântăreață de muzică populară din Bistrița-Năsăud este în comă

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, într-un spital din București. Aceasta s-a născut în comuna Salva și este solistă de muzică populară de mai bine de jumătate de secol.

Maria Butaciu, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România este în stare gravă, după ce ar fi suferit un accident vascular. Artista originară din comuna Salva este în comă de mai bine de o săptămână, fiind internată la Spitalul de Urgență Floreasca.

„Fiica ei stă lângă ea și o veghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva”, a declarat Mioara Velicu pentru click.ro.

Maria Butaciu are 78 de ani și s-a născut în județul nostru, în comuna Salva. Aceasta și-a început cariera pe când era elevă a Liceului de Muzică din Cluj-Napoca, bifând mai bine de 50 de ani pe scenă.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: