13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Bătaie, în Pinticu! Două persoane, la spital!

Șase tineri s-au luat la bătaie, vineri, în localitatea Pinticu. Doi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosare penale și unii și-au răcorit simțurile, după gratii. Acum vin la sediul IPJ BN ca „să dea cu subsemnatul”.

Vineri, 27 aprilie, în Pinticu, a izbucnit un conflict spontan între șase tineri. Aceștia au vârste cuprinse între 19 și 28 de ani și toți sunt din localitate. În urma încăierării, doi dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conflictul a fost aplanat de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița. Aceștia au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Față de patru persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului, pe o perioadă de 60 de zile”, explică reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: