8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

VIDEO – Cum a ajuns după gratii un bistrițean chiar în ziua în care îi naște soția. Totul a pornit de la un claxon

Un bistrițean de 35 de ani a ajuns noaptea trecută după gratii, ratând astfel nașterea copilului său, care vine pe lume chiar astăzi. Totul a pornit de la un claxon, care s-a transformat într-un adevărat scandal…

Potrivit unor surse Bistrițeanul.ro, incidentul s-ar fi produs duminică, după miezul nopții. Bistrițeanul de 35 de ani se afla în dreapta soției sale, care era la volanul mașinii. La un moment dat, s-ar fi apropiat o patrulă de poliție, pe care bărbatul ar fi început să o claxoneze frenetic, deși el era pasager în autoturism.

Polițiștii ar fi oprit autoturismul, iar bărbatul ar fi început să-i amenințe cu moartea și să-i înjure ca la ușa cortului pe agenții de poliție, rupându-i unuia dintre ei epoleții de pe uniformă. Aceștia au mai chemat în sprijin un echipaj de poliție, care l-a încătușat pe bărbat și l-a dus la secție, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore pentru ultraj.

Soția bărbatului, care se afla la volanul mașinii, este însărcinată în luna a 9-a și urmează să nască chiar astăzi. Cei doi se întorceau de la o petrecere, unde, culmea, sărbătoreau chiar nașterea copilului. Se pare că bărbatul era beat bine în momentul incidentului.

Incidentul s-a produs chiar în față la Inspectoratul de Poliție Județean, lângă sensul giratoriu. În imaginile suprinse de un cititor Bistrițeanul.ro se vede cum bărbatul este pus la pământ de către polițiști și încătușat, timp în care continuă să țipe la agenți și să-i jignească.

Inspectoratul de Poliție Județean a confirmat ultrajul, dar și faptul că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...