20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Cum a purtat o demisie pompierii, salvamontiștii și polițiștii până în vârful muntelui

Incident mai puțin obișnuit ieri, pe Valea Anieșului. Pompierii, salvamontiștii și polițiștii au mers pe jos kilometri întregi, până în vârf de munte. Aceștia au fost solicitați prin 112 să intervină la… o demisie!

Ieri, aproape de orele amiezii, telefoanele au început să sune!

Este un cioban bătut, pe Valea Anieșului. Știți ce s-a întâmplat???”, întrebau mai multe persoane, pe adresa redacției.

„Într-adevăr a fost un apel pe 112, care anunța că un cioban ar fi fost lovit. Echipajele de la ISU BN și Salvamontiștii se îndreaptă înspre zona indicată. E o distanță lungă, au de mers și pe jos, zona nefiind accesibilă autovehiculelor”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă.

Deoarece ar fi fost vorba de o agresiune, înspre locul respectiv au mers și polițiștii.

Când pompierii și salvamontiștii au ajuns acolo, stupoare.

„Nu a fost nicio agresiune. Nimeni nu avea nimic. Nici măcar o zgârietură. Absolut nimic. Nu a fost caz medical”, a declarat Cristina Răcilă.

Când polițiștii au ajuns în vârful muntelui, aceștia au fost martorii… unei demisii.

A fost vorba de o neînțelegere între doi ciobani. Unul, sucevean, de 24 de ani, voia să plece. Celălalt cioban, de 38 de ani, din Runcu Salvei, nu era de acord. Colegii ajunși la fața locului au aplanat neînțelegerea. Nu a fost conflict, nu au fost violențe, nimic. Pur și simplu o neînțelegere. În cele din urmă s-au înțeles și suceveanul a plecat”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.