21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

CUM arată declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator, necesare de mâine:

Guvernul a anunțat noi măsuri restrictive, la nivel național, începând de mâine. Pentru deplasarea pe timp de noapte e nevoie de declarație pe propria răspundere sau adeverință de la angajator. CUM arată aceste documente:

Pentru a stopa răspândirea coronavirusului, s-a decis impunerea de noi măsuri restrictive, începând de mâine, la nivel național.

Aceste măsuri le puteți revedea aici:

E OFICIAL! De luni ieșim din case, pe timp de noapte, doar cu declarație! CE măsuri se mai impun

Pentru deplasarea pe timp de noapte, mai exact în intervalul orar 23.00 – 05.00, e nevoie de declarație pe propria răspundere sau de adeverință de la angajator.

Modelul acestor documente a fost făcut public.

ADEVERINȚĂ

 

DECLARAȚIE

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: