-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Lupte marca PFG Bistrița la Sala Polivalentă! Eveniment organizat pentru luptătorii amatori

Profesional Fight Gym Bistrița organizează Cupa PFG Metropolis. Evenimentul are loc sâmbătă, 3 decembrie și începe la ora 10:00. Cupa se axează pe încurajarea luptătorilor amatori care participă la o competiție pentru prima dată.

Sâmbătă, 3 decembrie, Profesional Fight Gym Bistrița organizează Cupa PFG Metropolis, o competiție de kickbox pentru amatori, în colaborare cu Firekick Gherla, coordonat de Florean Paul. Luptele sunt organizate la Sala Polivalentă din Bistrița.

Clubul sportiv bistrițean dorește ca acest eveniment să reprezinte un prilej de încurajare și motivație pentru tinerii luptători din localitățile în care clubul își desfășoară antrenamentele din cadrul proiectului „Căutăm și antrenăm campionii la ei acasă’’, mulți dintre ei participând la primul lor meci.

Luptătorii clubului PFG vor înfrunta sportivi din Cluj-Napoca, Gherla, Baia Mare, Alba Iulia, Sighetu Marmației și Rodna, la Sala Polivalentă din Bistrița (str. Vasile Conta), începând cu ora 12:00, cu acces gratuit pentru spectatori.

Printre cei prezenți se va afla, în calitate de antrenor al clubului său din Cluj Napoca, Mariș Ciprian și soția sa, Mădălina, foști concurenți Exatlon România.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: