17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Dacă ești convins că ea e aleasa, ia-i inelul de logodnă cu diamante de la Atlantis Gold! Luna asta, cu 10 la sută mai ieftin

Diamantele fac fericită orice femeie din lume! Iar inelul de logodnă cu un diamant delicat este inelul la care visează fiecare femeie. În Bistrița, bijuteria Atlantis Gold, din incinta B1 Shopping City, tocmai a primit în stoc zeci de modele de inele potrivite de logodnă și, vestea bună e că cele cu diamante au reducere. Iar 10 la sută înseamnă mult când e vorba de diamante!

De cele mai multe ori dăruim bijuterii pentru a marca anumite momente importante din viața nostră: o cerere în căsătorie, căsătoria, botezul celui mic, o aniversare mai specială sau a unui om special din viața noastră. Și da, cadoul sub forma unei bijuterii este printre cele mai potrivite: cel drag poate avea mereu amintirea palpabilă a acelui moment fericit din viață, îl poate purta în fiecare zi și da, o bijuterie de aur este în același timp și o investiție bună, aurul este mereu o monedă de schimb.

Bijuteria Atlantis Gold din Bistrița, din complexul comercial de la ieșirea din Bistrița spre Unirea, are în vitrine sute de bijuterii din aur, potrivite oricărui eveniment important din viața voastră. Bijuterii delicate și vesele pentru copii (cercei, brățări, lănțișoare), inele de logodnă cu diamante sau alte pietre prețioase, bijuterii lucrate fin, adevărate opere de artă, pentru cineva special, cu gusturi fine, cele mai noi modele de verighete de la câțiva producători de renume, ba chiar și butoni pentru domni sau ceasuri de aur. la Atlantis Gold găsiți și un raft generos dedicat bijuteriilor din argint, iar aici veți găsi oricând o bijuterie fermecătoare, perfectă pentru un cadou, oricând.

Zilele trecute în magazin au ajuns zeci de modele noi, iar multe noutăți găsiți la bijuteriile cu diamante. Bijuteriile cu diamante veritabile nu sunt tocmai ieftine, dar vestea bună este că toată luna octombrie, la Atlantis Gold bijuteriile cu diamante au o reducere de 10 la sută, care chiar înseamnă o economie considerabilă. Astfel, dacă aveați în plan să faceți un cadou sau o investiție, acum e momentul!

IMPORTANT: La Atlantis Gold puteți cumpăra orice bijuterie vreți voi cu aur la schimb. Așadar, dacă aveți bijuterii din aur vechi, rupte, sau pe care nu le-ați mai purtat de ani, acum le puteți schimba cu unele noi, pe care să le purtați cu drag, în fiecare zi. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...