21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

DAKAR 2022: Prima săptămână de curse, GATA! Pe ce loc se clasează echipajele:

Ambele echipaje cu bistrițeni, de la Dakar 2022, au finalizat prima săptămână de curse. Au trecut de șase etape, mai au șase. Pe ce loc se clasează:

Astăzi e o zi de PAUZĂ. S-au parcurs ȘASE etape din Dakar Rally 2022, iar azi, concurenții se odihnesc.

Urmeză încă o săptămână plină, alte șase etape de străbătut. Unii nu mai sunt în cursă, alții au reușit să urce în clasament. E și cazul celor două echipaje cu bistrițeni.

Mihai Ban și Cheloo

Etapa 6 și prima săptămână de cursă:
La finalul celor 564 de km, cât a însumat cea de a doua buclă de lângă Riad (347,57 km de probă specială), Mihai Ban și Cheloo au bifat prima lor săptămână în Raliul Dakar!!!
Dune, dune sparte, trasee rapide cu piatră și nisip, ueduri, canioane, zone cu iarba cămilei, navigație dificilă, porțiuni cu piatră foarte mare scoasă din nisip de camionele care au trecut înaintea lor pe probă, pene, dormit în cort la temperaturi sub 10 grade C, stat în mașină între 8 și 13-14 ore/zi, acestea sunt doar o parte dintre ingredientele primei săptămâni.
Pe 8 ianuarie, este programată ziua de odihnă – mai bine spus ziua în care mecanicii pregătesc mașina pentru următoarele 6 zile de cursă, iar echipajul încearcă să se odihnească cât mai mult.
AU fost șase etape, mai sunt 6 etape până la sosirea de pe circuitul de Formula 1 din  Jeddah
Clasament general Auto clasa T1.1 – locul 27
Clasament general Auto – locul 57.

Iacob Buhai și Tudor Turdean

Etapa 6

A doua buclă de lângă Riad. O probă specială de 347.57 km cu navigație dificilă, multă piatră, praf, dar și cu dune frumoase către final.

O probă specială terminată pe lumină, fără pană, cum s-a întâmplat în etapa a 5-a, și la finalul căreia Iacob Buhai și Tudor Turdean pot afirma, că au terminat prima săptămână din cea de a 44-a ediție a Raliului Dakar!!!

Urmează o zi de ”odihnă” (în realitate se pregătesc mașinile pentru a doua săptămână), și duminică se va relua cursa cu o etapă de 701km (402 km de probă specială). Până la sosirea de pe circuitul de Formula 1 din Jeddah, îi mai așteaptă în total 3.962 de km și o probă specială în care vor avea o secvență de 100 de km de dune.

Au fost șase etape, mai sunt șase! Dream. Dare. Live it.

Clasament general Auto clasa T1.1 locul 29

Clasament general Auto după 6 etape locul 60

Să reușiți să vă odihniți și mult succes pe mai departe!

Sursă info – Facebook Transilvania Rally Ria Team

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...