13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Dan Ciobănică, director executiv al Parcului Industrial: E o sursă de venit pentru Primăria Bistrița!

Dan Ciobănică este acum directorul executiv al Parcului Industrial Sărata. ”E o sursă de venit pentru Primăria Bistrița. Trebuie văzut care sunt cauzele pentru care nu a fost ocupat până acum” a declarat acesta.

Fost candidat la fotoliul de primar al Bistriței, actual consilier local din partea Partidului Verde, Dan Ciobănică are o nouă funcție.

Am susținut un interviu pentru postul de director executiv al Parcului Industrial din Sărat. Și da, am obținut postul” a confirmat, pentru Bistrițeanul.ro, Dan Ciobănică.

Acesta a explicat că Parcul Industrial are potențial.

Urmează să analizez care sunt cauzele pentru care NU a fost ocupat până acum, în ideea în care partea de facilități pentru antreprenori e foarte atractivă. Planul e să fie ocupat Parcul în întregime. Eu îl văd ca o sursă de venit pentru Primăria Bistrița” a subliniat Dan Ciobănică.

În ultima conferință de presă de la Primăria Bistrița, primarul Ioan Turc susținea că problemele ar fi legate de infrastructură. Și că totodată se dorește extinderea Parcului și pe ”zona inundabilă”, cu bani europeni.

VIDEO: Parcul Industrial se va extinde și pe zona ”inundabilă”, cu bani europeni

Domn primar cunoaște situația Parcului mai bine ca mine. Dar voi merge și eu acolo și voi vedea exact care sunt problemele și apoi voi putea oferi detalii despre ce anume vom face. E vorba de timing. Asta e important!” a concluzionat Dan Ciobănică.

Parcul Industrial din Sărata a fost inaugurat în anul 2015. Acesta a adus primul profit abia în anul 2020.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

10 COMENTARII

 1. Îți spun eu Ciobanica… Prima problemă este accesul la Parc… Prin Zavoaie drumul este greu practicabil iar prin Sărata este peste mână… așadar spune i la Turc să facă podul în Viișoara cu acces direct în parc și rezolvați în mare problema…

 2. Ce sa spun, pana a venit marele Ciobanica nimeni nu a reusit sa afle de ce nu vine in Parcul Industrial.
  Pana si gainile din zona stiu: NU EXISTA DRUMURI DE MARE VITEZA CARE SA SE CONECTEZE PARCUL! Utilitatile sunt subdimensionate!
  Ca tot veni vorba de competente, unde naiba s-a publicat postul, ca poate eram si noi muritorii de rand interesati (nu ca am fi avut vreo sansa)? Ce l-a recomandat pentru postul in cauza, activitatea desfasurata la firmele care le-a detinut si le-a ingropat in datorii si falimentat?

 3. Asta ii director la nimic.
  Parcul ala nu produce nici un venit dar are director si poate vreo 2 secretare si alte postiuri de astea cheie.
  Desteapta miscare din partea astora

 4. Cred ca dumnealui cel mai bine sa-r descurcala cu/la un ” fagadau ” … ! Tare sunt curios daca printr-un concurs ” real ” ar fi obtinut acest post ! Mai ” politrucilor ” pricepeti odata ca in administratie n-au ce cauta politrucii , fara experietza economico-manageriala si studii serioase in acest domeniu , ca nu se pricep ! De aia TOTUL merge prost in tzara asta !

 5. Wau… câți candidați au fost la interviu??? Unde a fost afișat anunțul??? Aceasta este noua organigramă despre care vb Turc în campanie??de a rasu plânsu acest Turc

 6. Păi nu zicea Turc că va reduce posturile de conducere? Păi nu se lăuda cu o nouă organigramă? Oare cate angajări s au făcut anul acesta? Iar șefii și directoriii sunt aceeași doar cu câțiva în plus . Cât de rar și răspicat vorbea în campanie și noi chiar l am crezut!! Țeapă!!!!!!!!

 7. Ce îl recomanda ?? Doar ca rupe toată ziua ușile prin primarie de terorizează pe toată lumea , am ajuns sa ne anunțam toți când intra in primarie sa închidem ușile sa nu ne terorizeze.

 8. Un oportunist parsiv. Oricine il cunoaste nu e deloc mirat.
  Cu barurile si-a tepuit furnizorii si proprietarii spatiilor.
  In politica l-a tepuit pe bietul ecologist Niculae si i-a furat partidul de sub mustacioara.
  Apoi ne-a tepuit pe noi ca cetateni ca vezi doamne el e acolo ca si consilier ca sa rezolve problemele orasului.
  Acuma ne minte ca e acolo ca sa rezolve situatia parcului (ne) industrial.

 9. Văi de capul tau primare.
  Urmează Jenor city manager și echipa e completa cu hangan și doamna de fier 🤮🤮🤮
  Felicitări , nu mai ai 3 ani și scăpăm de voi.
  Cea mai slabă administrație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.