13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Dan Ciobănică (Partidul Verde BN): Vreau să aduc toată energia bună a orașului și să relansăm proiectul pentru Bistrița

Îi mulțumesc lui Florin Călinescu și mă bucur că am reușit să rezonăm așa repede unul cu celălalt. Proiectele noastre sunt îndreptate spre nevoile cetățenilor și pun în prim plan creșterea calității vieții și buna guvernare locală. Am adunat toate ideile şi propunerile bistriţenilor şi am completat programul pentru Bistriţa iar astăzi suntem pregătiți pentru a-l implementa”, afirmă candidatul Partidului Verde la Primăria Bistrița – Dan Ciobănică. 

„Dacă vom reuși să generăm o mișcare de dezvoltare în care fiecare să tragă pentru acest oraș, vom fi cu adevărat în top.
Trebuie să generăm dezvoltare prin susținerea proiectelor sustenabile și durabile pentru oraș.
Primarul nu aduce bani de acasă, dar poate aduce bani prin investiții inteligente și o relație prietenoasă cu mediul de afaceri.

Orașul trebuie să fie unul respirabil. Ca primar trebuie să ai capacitatea de a angaja comunitatea pe care o conduci în proiectul pe care-l propui. Fiecare suntem o rotiță, un element în această construcție. Asta vreau să fac. Să aduc toată energia bună a orașului și să relansăm proiectul pentru Bistrița”, susține Dan Ciobănică.

Candidatul Verzilor susține că Bistrița poate fi una dintre cetățile Transilvaniei prospere. Orașul nostru poate fi un oraș modern, civilizat „dar și o destinație turistică pe viitor dacă vom reuși un proiect smart destinat tinerilor și noilor generații”.

„Vom reuși și vom aduce bunul gust și farmecul de altădată al orașului”, conchide Dan Ciobănică.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdan.dumitru.14019%2Fvideos%2F1284835331860566%2F&show_text=0&width=476″ /]

(Articol electoral comandat de Patidul Verde Bistrița-Năsăud executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar 21200091)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...