8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Dan Steel Beclean dă afară peste 200 de angajați

Peste 200 de angajați ai firmei Dan Steel Beclean, specializată în producția de sârmă, își vor pierde locul de muncă. Asta după ce societatea comercială a intrat în faliment.

Potrivit Agerpres, peste 200 de angajați ai Dan Steel Beclean vor fi disponibilizați. Societatea comercială a intrat în faliment.

„În luna aprilie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud a primit o notificare legată de concedieri colective de personal din partea unui agent economic, din localitatea Beclean. Acesta va disponibiliza 208 angajați, dintr-un număr total de 253. Firma se află în faliment”, a precizat AJOFM, la solicitarea Agerpres.

Tribunalul Bistrița-Năsăud a respins planul de reorganizare propus de administratorul special, declarând astfel falimentul, în luna martie.

Foto: Dan Steel Group

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pana nu de mult declarau numai profit, acum s-a terminar brusc? Era in top 10 firme din judet, nu le mai ajung banii patronilor, sau nu le ajung de motorina la SUV -uri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Avantaje ale aluminiului în construcții și proiectare

Arhitecții și proiectanții din ziua de azi sunt într-o căutare permanentă de materiale de construcție sustenabile,...

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...