13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Daniel Suciu (PSD BN): „Să nu se mire acești iresponsabili și inconștienți dacă mămăliga va exploda”

Aproape 70.000 de oameni au stat călare unii peste alții, la Untold, în timp ce părinții au primit mesaje că nu au voie să participe la festivitățile primei zile de școală – a remarcat deputatul Daniel Suciu.

Daniel Suciu a comentat azi în legătură cu ceremoniile de început de an școlar. „Eu am venit de la București la Cluj să fiu alături de copiii mei, ca orice părinte, în prima zi de școală. Am trecut prin Cluj unde am văzut și dezastrul de după acel festival. Am ajuns acasă la Bistrița și mi-am așteptat – ca și alte milioane de părinți – copiii după gard. Pentru că nu s-a putut altfel. Nu le este rușine să lase un asemenea eveniment să treacă așa?”, s-a revoltat deputatul Daniel Suciu.

Vom vedea cum se va manifesta rata infectărilor, în zilele următoare, în Cluj. Copiilor care au așteptat de un an și jumătate să meargă la școală și părinților care ar fi vrut să-i însoțească le-au interzis prezența în curte – a mai comentat dezamăgit deputatul Daniel Suciu.

Mai mult, dansatorul națiunii se dă în stambă ca orice junior necopt în curtea școlii, dar în toată țara, pe lângă garduri, părinții nu au voie înăuntru…

Nu vreți să faceți odată o regulă pentru toată lumea? Competiția internă a PNL-ului a distrus orice fărâmă de bun-simț din politica românească. Să nu se mire acești oameni iresponsabili și inconștienți dacă mămăliga va exploda la un moment dat. Ceasul ticăie în fiecare zi și nu mai este mult…”, a mai punctat Daniel Suciu.

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a completat: „Cîțu să plece acasă cu toată gașca lui de la USR-Plus. Altfel, vă garantez că din păcate vom ajunge la mișcări sociale și de stradă foarte urâte în iarna asta… Când vor primi facturi de două-trei ori mai mari la eenergie electrică și gaze naturale, înainte de sărbători, când toate prețurile explodează – oamenii nu vor mai sta în case. Ieri m-au întrebat trei oameni când ieșim la protest… Nu putem face asta deocamdată. Rămâne de văzut ce va urma. Dar cu siguranță că toată lupta asta a „echipei câștigătoare” nu va ține de foame și de frig…

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ai dreptate, ma Suciule: trebuia interzis Untold-ul. Mai bine sa se faca festivalul Pana de paun, Hai Marie la padure, Hai Ioane-n cucuruz si mitinguri sindicale. Restricttile de la deschiderea anului scolar, cate au fost, ti-au protejat copilul dar daca nu esti de acord, du-l la miscarile de strada despre care vorbeste Ivan pe care il cheama Gruia! Sansa infectarii trebuie distribuita in mod egal. In ce ma priveste, eu renunt in favoarea voastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: