26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Daniel Suciu (PSD BN): „Să nu se mire acești iresponsabili și inconștienți dacă mămăliga va exploda”

Aproape 70.000 de oameni au stat călare unii peste alții, la Untold, în timp ce părinții au primit mesaje că nu au voie să participe la festivitățile primei zile de școală – a remarcat deputatul Daniel Suciu.

Daniel Suciu a comentat azi în legătură cu ceremoniile de început de an școlar. „Eu am venit de la București la Cluj să fiu alături de copiii mei, ca orice părinte, în prima zi de școală. Am trecut prin Cluj unde am văzut și dezastrul de după acel festival. Am ajuns acasă la Bistrița și mi-am așteptat – ca și alte milioane de părinți – copiii după gard. Pentru că nu s-a putut altfel. Nu le este rușine să lase un asemenea eveniment să treacă așa?”, s-a revoltat deputatul Daniel Suciu.

Vom vedea cum se va manifesta rata infectărilor, în zilele următoare, în Cluj. Copiilor care au așteptat de un an și jumătate să meargă la școală și părinților care ar fi vrut să-i însoțească le-au interzis prezența în curte – a mai comentat dezamăgit deputatul Daniel Suciu.

Mai mult, dansatorul națiunii se dă în stambă ca orice junior necopt în curtea școlii, dar în toată țara, pe lângă garduri, părinții nu au voie înăuntru…

Nu vreți să faceți odată o regulă pentru toată lumea? Competiția internă a PNL-ului a distrus orice fărâmă de bun-simț din politica românească. Să nu se mire acești oameni iresponsabili și inconștienți dacă mămăliga va exploda la un moment dat. Ceasul ticăie în fiecare zi și nu mai este mult…”, a mai punctat Daniel Suciu.

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a completat: „Cîțu să plece acasă cu toată gașca lui de la USR-Plus. Altfel, vă garantez că din păcate vom ajunge la mișcări sociale și de stradă foarte urâte în iarna asta… Când vor primi facturi de două-trei ori mai mari la eenergie electrică și gaze naturale, înainte de sărbători, când toate prețurile explodează – oamenii nu vor mai sta în case. Ieri m-au întrebat trei oameni când ieșim la protest… Nu putem face asta deocamdată. Rămâne de văzut ce va urma. Dar cu siguranță că toată lupta asta a „echipei câștigătoare” nu va ține de foame și de frig…

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ai dreptate, ma Suciule: trebuia interzis Untold-ul. Mai bine sa se faca festivalul Pana de paun, Hai Marie la padure, Hai Ioane-n cucuruz si mitinguri sindicale. Restricttile de la deschiderea anului scolar, cate au fost, ti-au protejat copilul dar daca nu esti de acord, du-l la miscarile de strada despre care vorbeste Ivan pe care il cheama Gruia! Sansa infectarii trebuie distribuita in mod egal. In ce ma priveste, eu renunt in favoarea voastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: