20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

David poate avea o viață normală! DAR numai dacă ne implicăm și noi!

Are puțin peste trei anișori, dar David este departe de a avea o viață normală. La vârsta lui, se „plimbă” între spitale și ore de terapie. Ar putea avea viața pe care o merită, dar acest lucru impune o sumă U-RI-A-ȘĂ de bani, ceea ce este peste puterea financiară a familiei. Drumul spre o viață normală poate fi scurtat de noi, cei care ne deschidem inimile și buzunarele. AJUTĂM ???

David este un învingător! A demonstrat-o atunci când s-a născut prematur, în 2017, cântărind doar 800 de grame. Ba a mai avut și o hemoragie la naștere, dar cu toate acestea, s-a încăpățânat să trăiască. Din nefericire, toate acestea au făcut ca dezvoltarea lui să nu fie una normală.

Din trei în trei luni, mergem cu David la Cluj la control pentru analize neurologice și psihologice. Îi verifică ochii, urechile, inima. Modul în care se dezvoltă” a explicat Andreea Imbroaie, mama lui David.

Acum are trei ani și patru luni. Problemele mai grave au început anul trecut.

A început să se agreseze și să îl agreseze și pe fratele lui mai mare. L-a mușcat de buză și de ochi, în ideea în care Patrick are 9 ani. Atunci am făcut multe teste și din fericire, nu e epilepsie. Am luat atunci tratament medicamentos, dar în urma acelor episoade a trebuit să mai începem încă un fel de terapie”, a mai spus mama lui David.

Astfel, micuțul face terapie pentru limbaj, kinetoterapie și terapie comportamentală. De două-trei ori pe săptămână merg la Centrul „Rază de Soare”, iar lunea și vinerea merg la centrul de pe strada Toamnei.

Și acasă trebuie lucrat cu el foarte mult, dar degeaba, că are nevoie de ajutor profesional. Acuma repet cu el un cuvânt și peste nici 10 minute l-a uitat. El are șanse să își revină complet, dar e nevoie de foarte multă terapie. FOAAAARTE multă. Și nu avem banii necesari. Doar soțul lucrează, și toate acestea costă mult. La anul vom încerca și cu declarația 230, dar anul acesta nu am reușit. Căutăm și sponsori, dar nici nu știm cum să facem. Există șanse de recuperare totală, dar trebuie lucrat mult cu el. FOARTE mult, că dacă nu, există riscul să se blocheze dacă nu e lucru intens, constant”, ne-a mai explicat Andreea.

Aici putem interveni noi, ca să „scurtăm” drumul spre normalitate al micuțului David.

Cei care vă deschideți inimile, și buzunarele, puteți ajuta familia Imbroaie, și implicit pe David, donând în contul deschis pe numele mamei, la Banca BCR.

Banca Comercială Română

Nr CONT: RO52RNCB0038113478270002

Titular : Imbroaie Andreea

Valută – RON

Mai multe acte medicale din care rezultă starea lui David și procedurile la care este supus – în galeria foto de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...