9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

Daniel cel mare

Avem una bucată deputat de Bistrița care în ajunul ajunului Zilei Femeii s-a exprimat fără echivoc de la tribuna Parlamentului: ” Se știe că femeile se bucură de orice minut în plus”.

Aluzia lui Daniel Suciu, căci despre el facem vorbire aicișa, are miros bulevardier, deși în contextul alocării minutelor pentru luări de cuvânt din Parlament nu pare nimic anormal. Doar subliminal. Golăneală.

Este adevărat că femeile se bucură de orice minut în plus, cunoscut fiind faptul că temeinicia și lucrul bine făcut nu sunt apanajul masculinității.

Există însă bărbați care se cred mari, deși media mondială a unui lucru bine făcut de masculi este de 3 minute și 47 secunde!

Nu vrem să părem malițioși dar dacă femeile au o problemă cu timpul, bărbații au cu mărimea. Domnul Suciu, bărbat fiind, ar putea să ne lămurească dacă este adevărat că politicienii și-o măsoară între ei. Dacă fiecare centimetru contează. Bineînțeles, vorbim de înălțimea scaunului. Precizare: Domnul Suciu nu este baschetbalist.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. e prea vulgar sa comentez aici referitor la un oficial al parlamentului romaniei… ma duc la articolul cu caini pentru ca nu e nici o diferenta intre personaje!

  2. Scuzati-l! S-a trezit putin din somn! Este foarte obosit. De cind are cabana la Borsa, ridicata de Mis Grup, este foarte nu greu sa mai stai treaz. Surubele de la gardul CN Liviu Rebreanu or fi montate la cabana la Suciu? Intreb, nu dau cu paru’ !

  3. asta pentru ca limba roamna este atat de interpretabila….. daca nu se scoate din context atunci este recunoscut faptul ca femeile vorbesc mai mult decat barbatii, la telefon sau la taclale, si chiar se bucura ptr un minut in plus de povesti !!! dar mno…orice poate fi motiv de opozitie!!!! acuma suntem atat de pudibonzi, incat aproape orice spui, cineva se simte ….intr-un fel!!! ah !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.