14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Daniel cel mare

Avem una bucată deputat de Bistrița care în ajunul ajunului Zilei Femeii s-a exprimat fără echivoc de la tribuna Parlamentului: ” Se știe că femeile se bucură de orice minut în plus”.

Aluzia lui Daniel Suciu, căci despre el facem vorbire aicișa, are miros bulevardier, deși în contextul alocării minutelor pentru luări de cuvânt din Parlament nu pare nimic anormal. Doar subliminal. Golăneală.

Este adevărat că femeile se bucură de orice minut în plus, cunoscut fiind faptul că temeinicia și lucrul bine făcut nu sunt apanajul masculinității.

Există însă bărbați care se cred mari, deși media mondială a unui lucru bine făcut de masculi este de 3 minute și 47 secunde!

Nu vrem să părem malițioși dar dacă femeile au o problemă cu timpul, bărbații au cu mărimea. Domnul Suciu, bărbat fiind, ar putea să ne lămurească dacă este adevărat că politicienii și-o măsoară între ei. Dacă fiecare centimetru contează. Bineînțeles, vorbim de înălțimea scaunului. Precizare: Domnul Suciu nu este baschetbalist.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. e prea vulgar sa comentez aici referitor la un oficial al parlamentului romaniei… ma duc la articolul cu caini pentru ca nu e nici o diferenta intre personaje!

  2. Scuzati-l! S-a trezit putin din somn! Este foarte obosit. De cind are cabana la Borsa, ridicata de Mis Grup, este foarte nu greu sa mai stai treaz. Surubele de la gardul CN Liviu Rebreanu or fi montate la cabana la Suciu? Intreb, nu dau cu paru’ !

  3. asta pentru ca limba roamna este atat de interpretabila….. daca nu se scoate din context atunci este recunoscut faptul ca femeile vorbesc mai mult decat barbatii, la telefon sau la taclale, si chiar se bucura ptr un minut in plus de povesti !!! dar mno…orice poate fi motiv de opozitie!!!! acuma suntem atat de pudibonzi, incat aproape orice spui, cineva se simte ….intr-un fel!!! ah !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...