11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FII REPORTER: Lucrări de mântuială la CN Liviu Rebreanu. MIS Grup, vă cade gardul!

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a sesizat cu privire la calitatea lucrării executate de MIS Grup la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, unde nici măcar gardul nu este prins cum trebuie…

Printre lucrările de care se ocupă constructorul MIS Grup se numără și Colegiul Național Liviu Rebreanu, obiectiv ce trebuia finalizat în primăvara acestui an. Ei bine, termenul limită de finalizare a lucrărilor a fost prelungit până la final de an…

Un cititor Bistrițeanul.ro a semnalat revoltat faptul că nici măcar gardul care împrejmuiește curtea și grădina colegiului național n-a fost prins cum trebuie.

În mai multe locuri se observă cum la prinderea gardului nu au fost folosite șuruburi corespunzătoare, iar acesta se desprinde.

„Lucrare de „calitate”. Eu circul mult prin oraș.. și nu ai cum să nu vezi așa ceva”, spune bistrițeanul revoltat.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Ala se numește Diblu cui și se folosește pt pri derea ud la rigipsu nicidecum un gard. Pt prinderea unui gard se folosește Conexpanduri sau ancoră metalica cum i se mai spune. Dar asa se fac bani. Materiale slabe și bani mulți 😤😤

    • Stai linistit ca nu-i nici un risc sa sara nimeni gardu’ si sa-l puna la presiune suplimentara.
      De scoala fug toti ca dracu’ de tamâie, ai sau nu scoala „semintele acelasi gust are”. 🙂

  2. De pe trotuarul de pe crinilor,vizavi de blocul nou construit,priviti cu atenție ce se intimpla la penultimul etaj, ce inseamna acea crapatura in perete ? E de la cutremur sau lucrare prost efectuata.presa sa ai pina intrebarile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.