24.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

De mâine bistrițenii pot ajunge la Pârtia „Cocoș” și cu autobuzul

Dacă vreți să vă dați cu schiurile sau cu sania pe Pârtia Cocoș, e bine să știți că vor fi disponibile și autobuze spre și dinspre pârtie. Care este programul acestora și cât costă biletul:

Primăria municipiului Bistrița anunță că, pe durata programului de funcționare a pârtiei de pe Dealul Cocoș, operatorul serviciilor de transport în comun – S.C. Transmixt S.A. – pune la dispoziția celor interesați curse regulate”, anunță municipalitatea. 

Autobuzele vor circula pe traseul liniei nr. 16. Se pornește de la stația nr. 214, situată pe bulevardul G-ral Grigore Bălan nr. 43 (în fața Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud). Punctul final al traseului este stația Pârtia „Cocoș”. 

Autobuzele vor circula cu o periodicitate de 20 de minute, în intervalul orar 8.30 – 16.30.

Traseul va fi parcurs pe ruta: stația Spital Județean de Urgență Bistrița-Năsăud – str. Calea Moldovei – localitatea componentă Unirea DN 17 – str. Aerodromului – pârtia de schi.

Ultima cursă va pleca din stația Pârtia „Cocoș” la ora 16.30. Prețul unui bilet este de 1,80 lei.

Reamintim că pârtia mică de pe Dealul Cocoș se deschide vineri, 17 ianuarie 2020. În lungime de circa 300 de metri și dotată cu instalație de teleschi, pârtia va fi deschisă zilnic în intervalul orar 9.00 – 16.00. Totodată, Primăria municipiului Bistrița face toate pregătirile necesare pentru ca săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia mare de pe Dealul Cocoș. Aceasta are o lungime de circa 1300 de metri și este dotată cu instalație de telescaun și nocturnă”, se mai precizează în comunicatul Primăriei Bistrița.

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...