-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Ideile de shopping SENSE, în perioada de reduceri

Se spune că așa cum îți începi anul, așa îl vei continua. Dincolo de ambiții sau de rezoluții așernute pe hârtie, luna ianuarie este ideală pentru reorganizare, regândire a strategiilor și stabilire a priorităților. Inclusiv în ceea ce priveste garderoba. SENSE îți facilitează misiunea shopping-ului inteligent, oferindu-ți discount-uri de până la 65% la întreaga colecție de sezon!

Piesele care nu au mai fost purtate de ani buni trebuie triate, altele care creează blocaje stilistice necesită a fi înlocuite, dăruite sau adaptate, astfel încâ să poți face loc unor investiții deștepte, de care să te bucuri în mod real și pe care să le valorifici din plin. SENSE îți facilitează misiunea shopping-ului inteligent, oferindu-ți discount-uri de până la 65% la întreaga colecție de sezon! În plus, și câteva idei menite să contribuie la îmbunătățirea funcționalității garderobei.

Piese pe care te poți baza oricând

Și în dressing, ca și în viață, există „relații” de conjunctură, amiciții trecătoare și, puține ce-i drept, prietenii durabile. În termeni fashion, acestea din urmă poartă denumirea de „piese de bază”.

Altfel spus, piese care pot fi integrate în aproape orice ținută, care sunt îndeajuns de versatile încât să fie purtate pe parcursul întregului an, nu doar într-un sezon, și care poate nu îți vor indica o metamorfoză stilistică, dar care te vor susține ori de câte ori te simți neinspirată, fără chef sau apatică.

Îți poți îndrepta atenția înspre tricotaje realizate din fire de cașmir, lână virgină sau vâscoză, pe care le poți purta în asociere cu pantaloni, fuste din stofa fină sau chiar piese fluide din jerse sau matase, și pe care le poți distribui în roluri noi la fiecare schimbare de sezon. Iarna – tricotajele întrunesc atât dezideratul funcțional, cât și latura chic.

Primăvara – un cardigan tricotat fin este exact ceea ce ai nevoie peste o cămașă sau o rochie office midi. Vara nu poți refuza o piesă lejeră din tricot cu tușeu catifelat, mai ales În serile răcorose când simți nevoia să pui ceva pe umeri, iar toamna bluzele, vestele sau jachetele din amestec de fire naturale “intermediază” excelent trecerea la pardesie sau trench-uri).

Actualizare de garderoba cu fuste clasice, usor “twisted”

Chiar dacă este un articol vestimentar care cu greu mai poate surprinde din punct de vedere estetic, alegerea unei fuste care să pară modernă, chic și interesantă, se poate dovedi oarecum complicată.

SENSE îți propune linii clasice, adaptabile oricărei siluete, completate de mici artificii stilistice sau ornamentale, care diferențiază un model „neutru”, de unul fără vârstă, dar în același timp actual și relevant: pliuri pe o parte, nasturi decorativi, șlițuri laterale, materiale cu imprimeuri sau cu texturi deosebite etc.

Infuzie de culoare pe raftul de bluze și cămăși

Câte dintre bluzele din garderobă ți se par că seamănă între ele? Și câte oare se încadrează în același spectru cromatic și de croi? Chiar dacă nu mai pare să fie nimic nou la bluze/cămăși, realitatea este cu totul alta. 

O bluză sau o cămașă bine aleasă, poate fi un statement în sine, o declarație de stil sau de intenție, cu singura condiție să aibă „nerv” și personalitate.

Cu alte cuvinte, să prezinte un imprimeu atractiv, să îmbrățișeze culori vii, să asocieze texturi diferite și să fie nu doar comodă, la îndemâna și „convenabilă”, ci și dezirabilă.

În colecția SENSE poți găsi bluze din materiale combinate (fața din vâscozâ uni și spate din jersey cu dungi), imprimate cu motive geometrice, florale, animal print, polka dots sau inspirate de natură, cu guler clasic, tunică sau amplu, plisat, din lurex, vâscoză, bumbac sau mătase, în cele mai diverse nuanțe, de la brunuri, bejuri și rose-uri, până la fuchsia, galben, verde intens, mov, oranj etc.

Colecțiile SENSE sunt disponibile atat in magazinele fizice din București și din țară, cât și în magazinul online www.fashionsense.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...