13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

De mâine până duminică, fantastica lume Lego – la Muzeul Județean!

Surprize și mii de cărămizi Lego aranjate în uimitoare construcții – ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor Pascale, la Muzeul Județean!

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Asociația Brickenburg, în colaborare cu magazinul Clever Toys, îi invită pe bistrițeni să se bucure de surprizele construite de fanii Lego din Bistrița și din țară!

Începând de mâine, 17 aprilie, și până duminică, 21 aprilie, între orele 11:00 – 19:00, la Muzeul Județean se inaugurează ediția cu numărul 6 al Expoziției de primăvară Brickenburg.

Evenimentul este dedicat nu doar fanilor LEGO(R), ci și tuturor celor curioși să exploreze lumi fantastice construite din celebrele cărămizi.

Anul trecut, cei de la Brickenburg i-au surprins pe bistrițeni cu o impresionantă construcție a casei lui Dracula, încropită din peste 10.000 de piese Lego.

FOTO – Casa lui Dracula, din 10.000 de piese Lego. Contele nu lipsește nici el din „poveste”

„Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg. La această ediție accentul este pus pe lucrări de mari dimenisuni care ilustrează un posibil sistem feroviar, precum și pe exponate deosebite legate de universul Star Wars”, anunță organizatorii.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO®, iar cei mai tineri vor avea posibilitatea să participe la concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului.

Asociația Brickenburg, reprezentată la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizații europene de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membri săi, prezentate în țară și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: