-5.9 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

De Moș Nicolae, Gașca Zurli va aprinde luminițele în oraș! Evenimentul, marcat și cu colinde, târg de Crăciun și un nou patinoar

Primăria Bistrița va pune în funcțiune iluminatul festiv de Moș Nicolae. Evenimentul va fi însoțit de deschiderea târgului de Crăciun, un concert pentru cei mici cu Gașca Zurli, deschiderea patinoarului, dar și un concert de colinde susținut de Ducu Bertzi.

Municipalitatea a pregătit mai multe evenimente pentru acest weekend, mai exact pentru Moș Nicolae. În 5 decembrie, la ora 17:00 va fi pus în funcțiune iluminatul festiv. Tot atunci, pe scena de lângă Biserica Evanghelică va urca Gașca Zurli și mai apoi (de la ora 18:00) Ducu Bertzi și Florin Săsărman, ce vor susține un concert de colinde.

Tot la ora 17:00 se va deschide și patinoarul sintetic, amplasat și el în vecinătatea Bisericii Evanghelice. Atunci se va deschide și tradiționalul târg de Crăciun, tot lângă Biserica Evanghelică, ce va putea fi vizitat până în 31 decembrie.

Participarea la aceste evenimente nu este condiționată de certificatul verde, a anunțat primarul Ioan Turc.

„Iluminatul festiv va fi deschis la ora 17:00, imediat după ce se vor aprinde luminile, va intra Gașca Zurli. Tot la ora 17:00 vom deschide patinoarul sintetic. Este un patinoar cu o suprafață de aproape 600 de mp. Vom avea 100 de perechi de patine și toată recuzita necesară ca cei care vor dori să patineze să o poată face în bune condiții.  Are o suprafață identică cu cea din județul Harghita, unde se antrenează echipa națională de hochei și unde funcționează o academie de hochei”, a precizat primarul Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Programul pregătit de municipalitate pentru luna decembrie îl puteți vedea mai jos:

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...

La MedTOTAL beneficiezi de cel mai mic preț, la testele rapide Covid-19

La Policlinica MedTotal, specialiștii în sănătate te ajută să te testezi rapid și la cel mai...