-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

GHINION: A ”fugit” din carantină și a făcut accident

Un accident rutier a avut loc în Livezile, pe DN 17, fiind vorba de o coliziune autobuz- autoturism. Șoferița autoturismului ”fugise” din carantină, așa că s-a ales și cu o amendă suplimentară.

Un apel la 112 anunța ieri, în jurul orei 14.00, un accident rutier, fara victime încarcerate. Avusese loc o coliziune între un autobuz și un autoturism, după ce autoturismul ar fi pătruns pe contrasens.

Din fericire, nu au fost victime, dar polițiștii au avut parte de o surpriză. Șoferița autoturismului trebuia să fie în carantină.

La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate un autobuz și un autoturism, soldat cu pagube materiale și semnalat prin 112.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 17, în Livezile, iar la fața locului, polițiștii au constatat faptul că față de conducătoarea autoturismului, o tânără de 27 de ani, recent întoarsă din Germania, a fost dispusă măsura carantinei la domiciliu.

Întrucât a încălcat restricțiile impuse, polițiștii au sancționat-o contravențional conform Legii 55/2020 și au înștiințat C.J.C.C.I. Bistrița-Năsăud cu privire la măsurile dispuse” au transmis reprezentanții IPJ BN.

205 sancțiuni aplicate ieri, în valoare totală de peste 30.700 de lei

  • au fost verificate 491 de persoane față de care a fost dispusă măsura izolării și 889 de persoane plasate în carantină la domiciliu.
  • au mai fost legitimate 1023 de persoane, au fost oprite pentru verificări 575 de autovehicule și au fost efectuate controale și activități de informare la 208 societăți comerciale.
  • Din totalul acestora, 69 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020 în cuantum de 5.500 de lei, celelalte fiind pentru abateri la regimul rutier sau privind încălcarea unor norme de conviețuire socială.
  • La data de 29 noiembrie a.c., în urma verificărilor efectuate cu privire la respectarea măsurilor de izolare și carantină dispuse, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au constatat faptul că o femeie de 30 de ani, din Lechința, nu respectă măsurile impuse.

 

Femeia era plasată în carantină la domiciliu, fiind întoarsă din străinătate. A încălcat măsurile dispuse, fiind depistată pe raza municipiului Bistrița. A fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020, cuantumul sancțiunii fiind de 1000 de lei. Ieri, din nou NU a fost amendată. De această dată cu 3.000 de lei, deoarece NU a fost gasită acasă.

 

FOTO- B.B- Info Trafic Bistrita Nasaud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: