3.3 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

DE NECREZUT! Un bistrițean și-a sechestrat iubita și bebelușii, aproape un an, în Spania

O tânără de 22 de ani din Dej a fost ținută captivă în Spania, alături de copii, aproape un an. Aceasta a fost eliberată zilele trecute de Poliția Națională Spaniolă. Cel care a ținut-o captivă este tocmai iubitul său, un bărbat din Bistrița-Năsăud.

Potrivit dejeanul.ro, tânăra a mers în Spania în urmă cu câțiva ani împreună cu iubitul ei, un bărbat din Bistrița-Năsăud. Acolo, femeia a născut doi copii, unul are un an și jumătate și altul patru luni.

De aproape un an de zile, femeia e ținută captivă în Almeria de către iubitul său. Acesta ar fi izolat-o total de restul lumii. Polițiștii spanioli spun că femeia primea amenințări și bătăi constante de la partener, care i-ar fi interzis tinerei să ia legătura inclusiv cu cei din familie.

Femeia nu avea voie nici să iasă din casă. În urmă cu două săptămâni, aceasta  reușit să își sune mama și să îi povestească prin ce trece. Mama tinerei a mers la polițiștii dejeni, care, în colaborare cu polițiștii spanioli, au eliberat-o.

Tânăra din Dej și cele două fiice ale sale au fost eliberate după câteva ore de eforturi din partea polițiștilor spanioli. Aceasta a fost dusă într-un centru social din Spania. Bărbatul care a ținut-o captivă a fost arestat.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...