10.6 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

DEALUL ŞTEFĂNIȚEI: Copilă lovită de o maşină!

Un accident rutier a avut loc în jurul amiezii, în localitatea Dealul Ştefăniţei. O fetiţă de 7 anişori a coborât dintr-un microbuz şi a vrut să traverseze strada, moment în care a fost lovită de o maşină.

În locul respectiv nu era trecere de pietoni, iar fetiţa a ieşit în stradă de după microbuz, şoferul nemaiputând să evite impactul. Din fericire, echipajul de prim ajutor SMURD de la Năsăud, care a ajuns la locul accidentului, a constatat faptul că fetiţa are răni minore.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Năsăud, care a ajuns la locul accidentului, a constatat faptul că fetiţa are răni minore.

„Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.