1.2 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!

Se poartă și în 2018 trandafirii! Roșii și cât mai mulți – pentru mesaje pasionale de dragoste! Alexandra Gîța, designerul florist din spatele aranjamentelor fabuloase de la Euforia Floral Boutique, a declarat pentru Bistrițeanul.ro că trandafirii rămân și în acest an în preferințele bistrițenilor îndrăgostiți.

 

Nu puțini sunt cei care au comandat buchete cu zeci sau chiar 101 trandafiri ori cochetele cutii, mai mici sau mai mari, pline cu trandafiri roșii, pastelați și chiar bomboane rafinate de ciocolată.

Noutatea acestui an o reprezintă trandafirii criogenați, care rezistă între 5 și 25 de ani, în funcție de cum sunt păstrați. Noi i-am pregătit în aranjamente sub o cupolă de sticlă și în funcție de bugetul fiecăruia, se pot alege aranjamente cu până la trei trandafiri. Prețul unui astfel de aranjament începe de la 70 de lei și poate ajunge la peste 150 de lei, în funcție de complexitate. Un astfel de aranjament cu trei trandafiri criogenați îl oferim clienților care cumpără buchete de 101 trandafiri, aceasta este oferta noastră”  – a completat Alexandra Gîța.

 

În florăria Euforia Floral Boutique, de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței din Bistrița, stau deja cuminți pe rafturi zeci de aranjamente și buchete dedicate special celor care își sărbătoresc dragostea de Sfântul Valentin. 15 lei este cel mai mic preț al unui aranjament floral cu un trandafir așezat într-un ambalaj romantic, iar aranjamente se pot face chiar și la comandă, clientul putând să-și aleagă diverse elemente (cupidoni, inimioare) cu care să personalizeze cadoul iubitei, dar și culoarea trandafirilor (sau alte flori), numărul lor etc.

 

Pentru mai multe imagini cu aranjamentele Euforia Floral Boutique puteți accesa și pagina de Facebook Euforia Floral Boutique. Pentru informații suplimentare și comenzi speciale puteți apela tel. 0752195270

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...