16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

DEGUSTARE meniu festiv Metropolis, sâmbătă, între orele 13.00 – 15.00, la standul restaurantului, de la Târgul de Nunți

Hotel Metropolis este, în acest weekend, gazda Târgului de Nunți Mariage Fest, un eveniment local cu tradiție, dedicat celor care au în plan să își unească destinele și vor ca cel mai important eveniment din viața lor să fie unul de poveste, în armonie cu toate tendințele în materie de nunți.

Hotel Metropolis și florăria Euforia Floral Boutique, parteneri atunci când e vorba de organizarea de evenimente de cinci stele, au pregătit în cadrul Târgului de Nunți Mariage fest un stand special, în salonul de conferințe al hotelului. Masa mirilor și nașilor este decorată cu tulle delicat și aranjamente din flori naturale, în culorile anului (magenta), cu lumânări discrete, pentru o atmosferă specială.

Cei care au în plan să organizeze un eveniment pot consulta lista cu disponibilități pentru evenimente a Hotel Metropolis și mâine, sâmbătă, 4 Februarie, între orele 13.00-15.00, doritorii pot participa la o degustare a meniurilor festive pe care le propune în acest an Metropolis și Jacqueline.

Am organizat un stand separat de cele puse la dispoziție de Camera de Comerț și Industrie. Tocmai din dorința de a ne desfășura așa cum se cuvine. Îi invităm așadar pe toți cei care au sau vor avea evenimente. Facem o prezentare de produse. Cu tot ce am făcut până acum și în plus, câteva surprize și noutăți. Fiecare va putea să aleagă în funcție de gusturi sau invitați.

Îl avem invitat la această degustare pentru a interacționa cu lumea pe maestrul bucătar Constantin Ghimpu de la București. Va pregăti și el câteva produse pentru nunțile care se vor desfășura aici în viitor. Sperăm să iasă ceva deosebit, unic și spectaculos pentru piața din Bistrița”, a explicat Rodica Pătraș, consilier și organizator de evenimente în cadrul Metropolis încă din 2003, pentru Bistrițeanul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.