23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Denisa Pînzariu sau când timpul liber înseamnă salvarea de vieți omenești

Are 27 de ani și de 3 ani este voluntar ISU. De curând visul i s-a îndeplinit și a fost promovată, completând echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Ce se ascunde în spatele acestei promovări? Multă muncă și o dorință acerbă de a ajuta și salva oameni.

Denisa Pînzariu este asistent medical și de trei ani este voluntar ISU. După 3 ani de eforturi și sacrificarea timpului liber, tânăra întregește echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Tânăra nu s-a rezumat la a ajuta oameni din postura de voluntar, dezvoltând și o carieră în acest sens. Aceasta este și asistent medical.

„Are 27 de ani, este asistent medical și timpul liber și-l petrece la unitatea de pompieri ca voluntar. Nu există sfârșit de săptămână în care Deni să nu intre pe poarta unității și să spună: „Am venit să ajut oamenii!”, o descrie ISU BN pe Denisa.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: