12.1 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Denisa Pînzariu sau când timpul liber înseamnă salvarea de vieți omenești

Are 27 de ani și de 3 ani este voluntar ISU. De curând visul i s-a îndeplinit și a fost promovată, completând echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Ce se ascunde în spatele acestei promovări? Multă muncă și o dorință acerbă de a ajuta și salva oameni.

Denisa Pînzariu este asistent medical și de trei ani este voluntar ISU. După 3 ani de eforturi și sacrificarea timpului liber, tânăra întregește echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Tânăra nu s-a rezumat la a ajuta oameni din postura de voluntar, dezvoltând și o carieră în acest sens. Aceasta este și asistent medical.

„Are 27 de ani, este asistent medical și timpul liber și-l petrece la unitatea de pompieri ca voluntar. Nu există sfârșit de săptămână în care Deni să nu intre pe poarta unității și să spună: „Am venit să ajut oamenii!”, o descrie ISU BN pe Denisa.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

MACON sărbătorește luni 31 de ani de existență cu super-reduceri și demonstrații tehnice interactive

Luni, compania bistrițeană MACON serbează 31 de ani de existență, în care se concentrează, ca în...