11.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

FOTO/VIDEO – Centrul Județean pentru Excelență i-a premiat pe cei mai buni elevi ai județului: „Voi sunteți eroii cetății”

Centrul Județean de Excelență i-a premiat ieri, la muzeul din Bistrița, pe cei mai performanți și buni elevi ai județului.

Ceremonia de premiere a început cu câteva cuvinte din partea profesoarei Monica Sas, directorul actual al Centrului Județean de Excelență.

Profesoara Monica Sas i-a felicitat pe elevii care au muncit extrem de mult, participând la concursuri și olimpiade.

Știm că ați făcut o muncă deosebită. A fost un an greu pentru toată lumea. Cinste profesorilor că nu au coborât ștacheta și că în toate formele au continuat performanțele”, a spus profesoara Camelia Tabără.

Voi sunteți eroii cetății, iar alături de voi sunt și părinții care acceptă să faceți ceea ce vă place și atât cât vă place. Nu mai vorbesc de profesorii care își desfășoară activitatea în Centrul Județean de Excelență în afara orelor de program.

Pentru a ține o oră în fața unor astfel de copii trebuie să te pregătești trei ore… Și nici atunci nu este suficient, pentru că la plecare vor mai găsi două întrebări… Sunteți puternici, stimați colegi profesori. Sunteți cei care ați fost în linia întâi și rămâneți în linia întâi…”, a subliniat profesorul Constantin Rus.

Cine sunt elevii Centrului Județean de Excelență premiați pentru performanțele obținute în acest an școlar: 

Tot la Centrul Județean de Excelență Bistrița-Năsăud s-a derulat în acest an școlar și  proiectul Viața în pandemie prin ochi de copii și adulți”. Acesta s-a finalizat cu o carte, din care s-au citit câteva fragmente, ieri, în curtea muzeului. În proiect au fost implicați  89 de elevi.

Un alt proiect derulat aici a fost și Come visit Bistrița!”. La acesta din urmă au participat 10 elevi. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: