24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FOTO/VIDEO – Centrul Județean pentru Excelență i-a premiat pe cei mai buni elevi ai județului: „Voi sunteți eroii cetății”

Centrul Județean de Excelență i-a premiat ieri, la muzeul din Bistrița, pe cei mai performanți și buni elevi ai județului.

Ceremonia de premiere a început cu câteva cuvinte din partea profesoarei Monica Sas, directorul actual al Centrului Județean de Excelență.

Profesoara Monica Sas i-a felicitat pe elevii care au muncit extrem de mult, participând la concursuri și olimpiade.

Știm că ați făcut o muncă deosebită. A fost un an greu pentru toată lumea. Cinste profesorilor că nu au coborât ștacheta și că în toate formele au continuat performanțele”, a spus profesoara Camelia Tabără.

Voi sunteți eroii cetății, iar alături de voi sunt și părinții care acceptă să faceți ceea ce vă place și atât cât vă place. Nu mai vorbesc de profesorii care își desfășoară activitatea în Centrul Județean de Excelență în afara orelor de program.

Pentru a ține o oră în fața unor astfel de copii trebuie să te pregătești trei ore… Și nici atunci nu este suficient, pentru că la plecare vor mai găsi două întrebări… Sunteți puternici, stimați colegi profesori. Sunteți cei care ați fost în linia întâi și rămâneți în linia întâi…”, a subliniat profesorul Constantin Rus.

Cine sunt elevii Centrului Județean de Excelență premiați pentru performanțele obținute în acest an școlar: 

Tot la Centrul Județean de Excelență Bistrița-Năsăud s-a derulat în acest an școlar și  proiectul Viața în pandemie prin ochi de copii și adulți”. Acesta s-a finalizat cu o carte, din care s-au citit câteva fragmente, ieri, în curtea muzeului. În proiect au fost implicați  89 de elevi.

Un alt proiect derulat aici a fost și Come visit Bistrița!”. La acesta din urmă au participat 10 elevi. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.