8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Un bistrițean ar fi cauzat un grav accident rutier în Germania, cu 4 TIR-uri implicate. Pagubele produse: 70.000 de euro

Un român, aflat la volanul unui TIR înmatriculat în Bistrița-Năsăud a cauzat un grav accident de circulație în Germania. Totul s-a produs pe autostrada A6, implicate fiind 4 TIR-uri. Șoferii a două TIR-uri au ajuns de urgență la spital. Potrivit estimărilor poliției germane, pagubele produse ajung la 70.000 de euro.

Accidentul s-a produs ieri dimineața, pe autostrada A6, în Germania, între localitățile Sinsheim-Steinsfurt și Bad Rappenau. De vină ar fi un șofer român, care se afla la volanul unui TIR înmatriculat în Bistrița-Năsăud.

Potrivit tag24.de, șoferul nu și-a dat seama că în fața sa este o coloană de mașini și a intrat în plin în TIR-ul care se afla în fața sa. Acesta la rândul său a fost împins într-un alt autocamion din față, iar al treilea TIR a fost împins în cel din față. În total, 4 autocamioane au fost implicate în accident.

Șoferul român care a cauzat accidentul a fost grav rănit, echipajele medicale ajunse la fața locului apelând la un elicopter. Șoferul de 36 de ani este internat în spital.

De asemenea, a mai fost rănit și un șofer croat, de 46 de ani, care conducea TIR-ul din fața celui românesc.

Poliția germană estimează că daunele produse în acest accident ajung la 70.000 de euro. În jur de 1.000 de litri de combustibil s-au scurt pe șosea din rezervoarele TIR-urilor avariate. Ore bune traficul pe autostradă a fost blocat total.

Foto: tag24.de

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...