13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Deputatul Daniel Suciu: De astăzi, organizațiile care ajută copii cu nevoi speciale pot încheia contracte cu CJAS BN

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a oferit astăzi o veste excelentă pentru familiile și organizațiile care acordă sprijin copiilor cu nevoi speciale.

Deputatul Daniel Suciu venit cu o veste excelentă astăzi. Organizațiile care se ocupă de copiii cu nevoi speciale vor putea încheia contracte cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Amintind și de eforturile constante ale celor de la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa, deputatul a subliniat că aici se fac zilnic „mici minuni pentru copiii cu tulburări din spectrul autist”.

„Și pentru Micii Prinți, Camera Deputaților a adoptat azi proiectul prin care organizațiile care acordă sprijin copiilor cu nevoi speciale vor putea în sfârșit să încheie contracte cu Casa de Asigurări”, a transmis deputatul Daniel Suciu.

Cred că este un moment așteptat de multe familii, costurile acestor servicii fiind uriașe și greu de suportat pentru multe din ele”, a conchis deputatul.

La rândul său, Ana Dragu – coordonatoarea Centrului Micul Prinț – a transmis că este vorba de „un pas foarte important în sprijinul copiilor cu nevoi speciale. Suntem foarte bucuroși că problema copiilor cu autism a fost luată în serios de factorii decidenți. Le mulțumim pentru că au luat în serios problemele cu care ne confruntăm și pentru că s-au dovedit deschiși la solicitările noastre”, a mai precizat psihologul clinician Ana Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...