12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Deputatul Daniel Suciu: De astăzi, organizațiile care ajută copii cu nevoi speciale pot încheia contracte cu CJAS BN

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a oferit astăzi o veste excelentă pentru familiile și organizațiile care acordă sprijin copiilor cu nevoi speciale.

Deputatul Daniel Suciu venit cu o veste excelentă astăzi. Organizațiile care se ocupă de copiii cu nevoi speciale vor putea încheia contracte cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Amintind și de eforturile constante ale celor de la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa, deputatul a subliniat că aici se fac zilnic „mici minuni pentru copiii cu tulburări din spectrul autist”.

„Și pentru Micii Prinți, Camera Deputaților a adoptat azi proiectul prin care organizațiile care acordă sprijin copiilor cu nevoi speciale vor putea în sfârșit să încheie contracte cu Casa de Asigurări”, a transmis deputatul Daniel Suciu.

Cred că este un moment așteptat de multe familii, costurile acestor servicii fiind uriașe și greu de suportat pentru multe din ele”, a conchis deputatul.

La rândul său, Ana Dragu – coordonatoarea Centrului Micul Prinț – a transmis că este vorba de „un pas foarte important în sprijinul copiilor cu nevoi speciale. Suntem foarte bucuroși că problema copiilor cu autism a fost luată în serios de factorii decidenți. Le mulțumim pentru că au luat în serios problemele cu care ne confruntăm și pentru că s-au dovedit deschiși la solicitările noastre”, a mai precizat psihologul clinician Ana Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.