6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

IMPRESIONANT: Fosta șefă a DSP BN a cucerit cel mai înalt vârf din lume, în afara lanțului himalayan

A ieșit din zona de confort a trekkingului în vara lui 2020. Zilele trecute, Doina Petri – fosta șefă a DSP BN – a cucerit cel mai înalt vârf din lume, exceptând lanțul muntos Himalaya.

Pasionată de munți și trekking, Doina Petri, fosta șefă a DSP BN, a cucerit vârf muntos după vârf.

În vara lui 2020 a ieșit din zona de confort, reușind să ajungă pe piscul Muntelui Alb al Africii.

Jurnalul unei ascensiuni pe Muntele Alb al Africii – Doina Petri: M-am simțit mai aproape de Dumnezeu!

Zilele trecute, bistrițeanca a cucerit cel mai înalt vârf muntos, aflat în afara lanțului himalayan.

În data de 8 februarie, la ora 13 :30, am atins vârful Aconcagua de 6962m, cel mai înalt vârf din America de Sud și din afara lanțului himalayan. A fost greu. Un maraton al fizicului și al minții.

Am pornit la ora 4, am urcat 9 ore, după zile întregi de traseu pe pante între 20 și 30 %, până la tabăra superioară. La aproape 66 de ani, am atins cea mai înaltă performanță în trekking”, a scris Doina Petri pe pagina sa de Facebook.

Și cei de la Clubul Lions s-au mândrit cu performanța bistrițencei, mai ales că pe culme, cu ea, a avut și steagul lor.

În data de 8 februarie la ora 13 :30, colega noastră de club Lion Doina Petri a atins vârful Aconcagua, 6962 m. Cel mai înalt vârf din America de Sud și din afara lanțului himalayan. Felicitări Doina pentru cea mai înaltă performanță în trekking!

Doina a purtat, și de aceasta dată, cu ea steagul Clubului. Așa cum a făcut-o și pe alte meridiane și înălțimi ale lumii. Doina, suntem mândri de tine! Felicitări și-ți dorim multe alte cărări deschise înaintea pasului tău neobosit!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Draga Doina, curajul, perseverenta și tenacitatea ta, ma onorează să-ți fiu prieten și dublu coleg, și medic și leu! Ești pentru mine și ceilalți lei, exemplul cel mai grăitor ca, viata este o multitudine de obstacole și riscuri care pot fi depășite! Te îmbrățișez cu drag, MNPop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: