9.6 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Deputatul Daniel Suciu, la lansarea celui mai mare proiect transnațional de reîmpădurire din Europa

Deputatul Daniel Suciu a participat ieri la lansarea celui mai mare proiect transnațional de reîmpădurire din Europa. Evenimentul s-a bucurat de prezența Prințului Charles, un ambasador al frumuseților României.

Sunt onorat să fiu prezent la lansarea celui mai mare proiect transnațional de reîmpădurire din Europa”, a transmis deputatul Daniel Suciu. 

Este vorba despre un proiect care implică peste 100 de organizații de știință și practică forestieră din 20 de țări diferite. Acesta include 12 situri demonstrative de restaurare, inclusiv în Munții Carpați din România.

Înainte de eveniment, deputatul Daniel Suciu a avut ocazia să îl cunoască personal pe Prințul Charles – un ambasador al frumuseților României, pe care însă nu le-a mai văzut de 3 ani, din cauza pandemiei.

Deși mirat puțin de vârsta “deputy-speakerului” din fața sa, i-am spus că și în #PoartaTransilvaniei (Bistrița-Năsăud) este cel puțin la fel de frumos ca în Sibiul unde revine ca acasă deja de ațâția ani.

Mi-aș dori să vorbim și noi despre România noastră așa cum o face Alteța Sa Regală, cu pasiune, cu admirație și cu încredere în viitor”, a remarcat deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos!
    Pacat ca au lipsit de la eveniment taietorii padurilor,…este bine sa fie prezenti la astfel de evnimente…altfel de unde sa stie ce paduri mai pot distruge peste ani si ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.