20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Ioan Turc: Vrem să câștigăm TOATE alegerile din 2024, inclusiv șefia Consiliului Județean!

În cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL, Ioan Turc a declarat că liberalii doresc să câștige TOATE alegerile din 2024. ”Vrem inclusiv șefia Consiliului Județean. Și vom alege un candidat pe măsura concurenței. Dar cred că să îl prezentăm cu un an înainte e de ajuns!” a declarat liderul PNL BN.

La sediul PNL BN a avut loc ieri o conferință de presă. Liderul formațiunii județene, Ioan Turc, a anunțat preocuparea liberalilor pentru alegerile din 2024.

Până în ianuarie 2023 vom căuta candidați buni și foarte buni pentru alegerile din 2024. Vom vedea care sunt cele mai bune premise pentru câștigarea tuturor alegerilor. Ceea ce s-a întâmplat în 2020 nu trebuie să se repete și în 2024. Așa că avem un plan de acțiune și ne vom întâlni pe zone cu toți cei din partidul liberal, astfel încât să găsim cel mai bun om pentru fiecare zonă” a declarat Ioan Turc.

Liberalii au explicat că tind spre TOATE funcțiile de conducere, inclusiv șefia Consiliului Județean. Mai mult, deși la guvernare formesază o coaliție, pentru funcții, PNL se va ”bate” cu PSD.

Bogdan Ivan vs Ioan Zăgrean pentru CJ BN??

Formațiunea PSD a început ”promovarea” deputatului Bogdan Ivan în spațiul online, dar și pe tere, în eventualitate unei candidaturi pentru fotoliul CJ BN. Liberalii nu au încă un candidat, dar subprefectul Ioan Zăgrean și-a anunțat intenția de a candida.

Nu am stabilit deocamdată un candidat, dar am fost plăcut surprins să-l aud pe colegul meu, domnul Ioan Zăgrean, în cadrul unei emisiuni, spunând că ar fi interesat. Ne vom alege totuși omul în funcție de competitorul nostru, dar va trebui să fie cineva în care oamenii să aibă încredere. Vom alege atent, dar salut intenția domnului Zăgrean” a declarart Ioan Turc.

Eu n-am nicio problemă să candidez, și cred că aș face față” a fost intervenția subprefectului Ioan Zăgrean.

În ceea e privește anunțarea candidatului, aceasta va avea loc abia în 2023.

”Din experiența mea politică, și în urma studiilor, s-a ajuns la concluzia că anunțarea unui candidat, cu un an înainte de alegeri, este suficientă. Dacă a greșit PSD cu promovarea mult mai rapidă a unui candidat, vom vedea după alegerile din 2024. Dar eu cred că vom câștiga alegerile. Avem unb electorat pretențios, în sondaje creștem, și cred că am demonstrat că avem un comportament civilizat!” a concluzionat Ioan Turc.

În ceea ce privește colaborarea în cadrul coaliției, liderul PNL BN a declarat că ”la nivel instituțional există colaborare”. Cu toate acestea, nu agreează această cvoaliție, care a fost necesară deoarece, dat fiind evenimentele din 2020 încoace, ”PNL a trebuit să acționeze ca un pompier”.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

 1. Fără voturile electoratului antiPSD le va fi greu să câștige chiar și primăria municipiului. Despre CJ nici n-are sens să mai vorbim, iar la parlamentare vor lua un singur deputat la redistribuiri, sub 20%.

 2. La cate lucruri a promis primarul si cate a realizat, sigur o sa fie “ales” in 2024. Omul asta crede ca bistritenii sunt orbi si nu observa ca nu a facut nimic altceva decat promisiuni, concerte si piste de biciclete neterminate si fara nici un sens prin oras. Lipsa de viziune a primarului e la ea acasa si el e sigur ca o sa fie reales. Daca o sa se intample sa fiti reales, prefer sa ma mut in Cluj decat sa vad 8 ani in care nu se intampla nimic cu orasul, doar se degradeaza.

 3. Daca ar fi sa ne luam dupa realizari n-ar trebui sa treceti nici pragul electoral… sunteti jenanti mai ales cu reforma din primarei…

 4. După trei mandate de administratie PSD-istă dominată de ideile putine si fixe ale primarului Ovidiu Cretu care nu a tinut seama de opiniile cetătenilor si s-a incăpătânat să cheltuie banii publici pe tâmpenii care au adus orasului Bistrita faima nrmeritată de „Caracalul Ardealului”, bistritenii si-au pus mari sperante intr-o schimbare privind administratia locală. Primarul Ioan Turc a inceput in fortă cu eliminarea strutilor si merelor de plastic de pe străzile orasului , dar, din păcate lucrurile s-au oprit aici desi mai e mult până departe. In campania electorală din 2020 Ioan Turc promitea realizarea următoarelor obiective:
  -Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare;
  -Administrație care are grijă de cetățenii săi;
  -Bistrița-oraș verde și curat;
  -Bistrița-oraș inteligent și atractiv pentru tineri;
  -Bistrița-destinație culturală și turistică unică;
  -Destinație pentru afaceri inovative;
  Este aproape la jumătatea mandatului si nu a livrat nimic din toate acestea, dar deja se gândeste la următoarele alegeri.
  Cu asemenea „performantă” slabe sanse de succes.

 5. Ce-i mai trist, dl Turc a ales sa fie exponentul bunului sau plac si al protejarii functionarimii ; nu conteaza cat de grave sunt faptele la care se preteaza acestia, domn primar a ales sa sa-i sustina , chiar cu sfidarea legii si a unui minim bunu- simt. Mentinerea/ repunerea dnei m. in functia de arhitect sef, se datoreaza ipocriziei cu care a motivat decizia de suspendare din functie ., pe motiv ca nu are studii de arhitectura ( desi legea permite) iar nu faptul ca este cercetata penal pentru abuz in serviciu si pana la solutionarea dosarului nu ar trebui sa aiba acces la dosarele serviciului.

  Iar pentru a convinge salaariatii ca trebuie sa fie uniti, toti pentru unul si unul pentru toti , domn primar face acte de caritate, fara a avea vreo problema morala sau de respectare a legii ,acceptand sa acorde salariatilor , nu vouchere de vacanta ci contravaloarea in lei a acestora, ceea ce este cu totul contrar legii. Adica , dansul nu se opune acordarii acestor drepturi. Crezi ca le vom suporta noi -prostimea sau chiar dumneata, dle jurist ?!

 6. Domnule Cristian, in mare parte au dreptate.
  N a făcut nimic poate își dorea să câștige procesul.
  Mai rău este că ia atras în mocirla făcută de ea și fostul primar cu acoliți lor pe toți .
  În legătură cu voucherele de vacanta, întreb ,
  Ce vina au angajații că acel cretin de primar n a vrut să respecte legea?
  Pentru el au existat doar două gratii Șefa fondurilor europene și marea arhitecta.
  Cel mai vinovat pentru toate este fostul primar, s a folosit de oameni slabi, fara coloana și a făcut ce a vrut.
  De suferit au suferit toți mai puțin vreo 20 de ghiocei.
  Din păcate primarul asta s a înconjurat tot de aceiași obedienți, doar că primarul asta este foarte ușor de manevrat cică trebuie doar sa l lauzi, un om fără cuvânt.
  Am fost cândva în audiență cu o speță, a promis că se rezolva „tot o greșeală a acelei arhitecte cu pug ul ei, pe terenul meu a propus un drum care nu ducea nicăieri.
  A promis că va rezolva problema dar nici azi după un an n a făcut nimic.
  Cel mai mincinos și salb primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...