8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

În anul școlar următor, elevii din țară nu vor avea în același timp vacanța din februarie. CE s-a decis:

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a anunțat că în anul școlar următor, elevii nu vor avea vacanța din februarie în același timp. Asta pentru că fiecare inspectorat școlar a ales pentru o perioadă. Când vor avea vacanța elevii din Bistrița-Năsăud:

Ministrul Educației a lăsat pe mâna inspectoratelor școlare să aleagă perioada vacanței din februarie, a anului școlar viitor. Astfel, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, alături de alte 9 județe, a optat pentru perioada 13-17 februarie.

Aceasta este singura vacanță „mobilă” din anul școlar ce urmează, restul fiind bătute în cuie pentru toate școlile și grădinițele din țară.

Anul școlar următor va începe în 5 septembrie. Prima vacanță este programată pentru perioada 22-30 octombrie. Urmează vacanța de Crăciun (23 decembrie – 8 ianuarie) și cea din februarie. După vacanța din februarie mai urmează o vacanță de paște (7-18 aprilie), iar în 17 iunie, elevii intră în vacanța mare, de vară.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.