25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Primăria Bistrița cumpără terenuri pe Tărpiului: Aici se va amenaja încă un cimitir

Primăria Bistrița vrea să achiziționeze de pe piața liberă terenuri cu suprafață între 10.000 mp şi 20.000 mp. Acestea trebuie să fie situate în Bistrița, în zona străzii Tărpiului. Terenurile vor servi la amenajarea unui nou cimitir.

Primăria Bistrița a anunțat astăzi că vrea să cumpere terenuri pe strada Tărpiului. Scopul achiziției este amenajarea acestor terenuri cu destinația de cimitir.

Ofertele de preț împreună cu documentele justificative ale proprietății (extrase de carte funciară, planuri de situaţie şi amplasament, planuri de încadrare în zonă, etc.) se pot depune la Registratura Primăriei municipiului Bistrița din str. Gheorghe Șincai nr. 2”, se arată într-un comunicat.

Termenul limită până la care pot fi transmise ofertele este 15 iulie 2022.

Conform prevederilor legale, imobilele-teren ofertate trebuie să fie identificate și înscrise în evidențele de carte funciară, în sistem integrat, pentru a putea face obiectul achiziției”, a mai transmis Primăria Bistrița.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...