15.1 C
Bistrița
joi, septembrie 28, 2023

Primăria Bistrița cumpără terenuri pe Tărpiului: Aici se va amenaja încă un cimitir

Primăria Bistrița vrea să achiziționeze de pe piața liberă terenuri cu suprafață între 10.000 mp şi 20.000 mp. Acestea trebuie să fie situate în Bistrița, în zona străzii Tărpiului. Terenurile vor servi la amenajarea unui nou cimitir.

Primăria Bistrița a anunțat astăzi că vrea să cumpere terenuri pe strada Tărpiului. Scopul achiziției este amenajarea acestor terenuri cu destinația de cimitir.

Ofertele de preț împreună cu documentele justificative ale proprietății (extrase de carte funciară, planuri de situaţie şi amplasament, planuri de încadrare în zonă, etc.) se pot depune la Registratura Primăriei municipiului Bistrița din str. Gheorghe Șincai nr. 2”, se arată într-un comunicat.

Termenul limită până la care pot fi transmise ofertele este 15 iulie 2022.

Conform prevederilor legale, imobilele-teren ofertate trebuie să fie identificate și înscrise în evidențele de carte funciară, în sistem integrat, pentru a putea face obiectul achiziției”, a mai transmis Primăria Bistrița.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: